Δευτέρα, 7 Ιουνίου 2021

Ντροπιαστική απάντηση του Σωματείου ΕργαζομένωνΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ


 

ΟΥΤΕ μία λέξη για τους θανάτους από τον  covid-19  στο νοσοκομείο της Έδεσσας δεν βρήκε  να γράψει στην ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου Έδεσσας.  Η ανακοίνωση  που στρέφεται κατά του προέδρου της ΠΕΔΗΝ , που σχολίασε τους θανάτους στο νοσοκομείου  Έδεσσας , θυμίζει περισσότερο κομματική  ανακοίνωση , παρά Σωματείου που υπερασπίζεται  τα συμφέροντα των εργαζομένων και των κατοίκων του νομού. Ενός νομού που θρήνησε  δεκάδες θύματα. Τουλάχιστον θα περίμενε κανείς περισσότερο σεβασμό στην μνήμη όσων έχασαν την ζωή τους , αλλά και στους οικείους τους που τους έχασαν

 Κατά την άποψή μας η ανακοίνωση αποτελεί  μνημείο ντροπής  και διατεταγμένων υπηρεσιών

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δυστυχώς για άλλη μια φορά ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, συνάδελφος ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ προσπάθησε με τις αναξιόπιστες δηλώσεις του να δυσφημίσει το ΕΣΥ και ειδικά τη Ν.Μ.΄ Εδεσσας στην ευαίσθητη περίοδο του COVID-19,διασπείροντας ανακριβείς ειδήσεις ότι δήθεν η θνησιμότητα τόσο στη Ν.Μ. Έδεσσας όσο και σε άλλες νοσοκομειακές μονάδες αγγίζει το 100%.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ δεν στέκεται στο ύψος της ευθύνης του όπως αρμόζει σε έναν πρόεδρο μεγάλης ομοσπονδίας ,για δεύτερη φορά σε ότι αφορά τη Ν.Μ. ΄Εδεσσας ψεύδεται συστηματικά δρα απέναντι τόσο στους εργαζόμενους της Ν.Μ. Έδεσσας όσο και στους πολίτες, δημιουργώντας κλίμα έλλειψης εμπιστοσύνης από τους πολίτες προς τους εργαζομένους της Ν.Μ. Έδεσσας και θεωρούμε ότι είναι ο εκπρόσωπος της αναξιοπιστίας.

Καλούμε τον συνάδερφο επιτέλους να σταματήσει τον κατήφορο της διασποράς πανικού και φόβου στους πολίτες με τις ανυπόστατες δηλώσεις του.

Μετά από έρευνα που κάναμε διαπιστώσαμε ότι οι απόψεις του δεν απηχούν σε κανέναν άλλο στην ομοσπονδία , δεν είναι αποφάσεις των οργάνων που προεδρεύει τόσο της Εκτελεστικής Επιτροπής όσο και του Γενικού Συμβουλίου.

Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων της Ν.Μ. Έδεσσας δηλώνουμε ότι δεν θα αφήσουμε τον Κύριο ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟ να κάνει αρένα το Νοσοκομείο μας , να διχάσει τους εργαζομένους, να τρομοκρατήσει τους πολίτες της περιοχής μας αποσκοπώντας:

1) Λίγα λεπτά δημοσιότητας.

2) Λεηλασία ψήφων για το επόμενο συνέδριο της ΠΟΕΔΗΝ για να παριστάνει ξανά τον πρόεδρο των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία προσφέροντας όμως κακές υπηρεσίες τόσο στους εργαζομένους όσο και στους πολίτες.

Για το δε Νοσοκομείο μας και τους εργαζόμενους είναι ανεπιθύμητη μορφή και του ζητάμε εμείς που όλο αυτό το δύσκολο χρονικό διάστημα δώσαμε όλο το είναι μας αγόγγυστα να ζητήσει δημόσια συγνώμη τόσο από εμάς ,αλλά κυρίως από τους πολίτες.

Εμείς οι εργαζόμενοι της Ν.Μ. Έδεσσας νομίζουμε ότι γνωρίζουμε καλύτερα τη λειτουργία του νοσοκομείου μας από τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Κ.ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟ που δεν έχει επισκεφθεί τη Ν.Μ. Έδεσσας τουλάχιστον τα τελευταία 5 χρόνια και ούτε ποτέ ενδιαφέρθηκε για αυτήν και τους εργαζομένους της παρά μόνο τ ην περίοδο των συνδικαλιστικών εκλογών.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΑΓΓΑ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΠΑΤΣΗ ΜΟΡΦΩ 

 

 

Σ.Σ. Τελικά υπήρξαν ή όχι θάνατοι από τον Κορωνοϊό; 

Τι λέει το Σωματείο; 'Ολα ήταν ψέμματα;

 

 

2 σχόλια:

  1. %CE%9D%CE%AD%CE%B1/%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AC%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B7-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%B6/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ας βγει ο προεδρος του νοσοκομειου να μας πει ποσους θανατους ειχαμε το 2020 και τα συμπερασματα θα βγουνε ευκολα πρεπει να γινει ερευνα χαθηκανε ζωες καθολου ευθηξεια ουτε μια παραιτηση καντε κυριοι τον απολογισμο βγαλτε την αληθεια για αναβαθμισθει κ πολιτικοι το νοσοκομειο της εδεσσας υ π α ρ χ ε ι μ ε γ α λ ο π ρ ο β λ η μ α

    ΑπάντησηΔιαγραφή

7-21