Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

Παρελθόν ο Μίτσελ από τον Ολυμπιακό

 

 

 Τις τελευταίες ώρες διακινήθηκαν πληροφορίες ότι ο Ισπανός προπονητής δεν μπορεί να αντέξει την πίεση και τη δυσαρέσκεια που υπάρχει μετά το ατυχές αποτέλεσμα κόντρα στον Άρη.

«Διαζύγιο» πήραν ο Ολυμπιακός με τον μέχρι σήμερα προπονητή του, Ισπανό Μίτσελ. «Γνωστοποίησα στη διοίκηση του κλαμπ την απόφαση μου να παραιτηθώ. Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη στιγμή για την ομάδα», είπε σε σχετική του δήλωση ο 60χρονος κόουτς, μετά την παραίτησή του.

Ο Ζοσέ Ανιγκό θα είναι στον πάγκο του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ, την ερχόμενη Τετάρτη. Ο 61χρονος Ανιγκό ήταν μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής των «ερυθρόλευκων», ενώ έχει περάσει από τους πάγκους του Λεβαδειακού και του Πανιωνίου. 

Πώς φτάσαμε στο «διαζύγιο»

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός πέταξε δύο πολύτιμους βαθμούς χθες στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Άρη, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ στο πρωτάθλημα της Super League (τελικό σκορ: 2-2). Αν και προηγήθηκαν με 2-0 και έλεγχαν απόλυτα τον αγώνα μέχρι το 60ο λεπτό, εντούτοις οι «ερυθρόλευκοι» υποχρεώθηκαν τελικά σε ισοπαλία, καθώς ο Άρης εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των γηπεδούχων στα τελευταία λεπτά. 

Η απώλεια των βαθμών, εκτός από την ατυχία (τραυματισμοί) και το σοβαρό λάθος του Ρέτσου, φέρεται να οφείλεται και στην εσφαλμένη εκτίμηση της κατάστασης από τον 60χρονο Μίτσελ. Ειδικότερα, ο Μίτσελ μετά το 2-1, αντί να θορυβηθεί και να αναθεωρήσει τις αλλαγές που είχε στο μυαλό του, τις πραγματοποίησε κανονικά, βγάζοντας από το ματς ό,τι ποιοτικότερο διέθετε μεσοεπιθετικά. 

Μετά τον αγώνα, ο Μίτσελ αναγνώρισε ουσιαστικά πως έκανε λάθος: «Το αποτέλεσμα και για μένα ήταν μια έκπληξη. Κάναμε αναγκαστικές αλλαγές. Δεχτήκαμε από μια απροσεξία το πρώτο γκολ και μετά αρχίσαμε να νιώθουμε ανασφαλείς. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο. Εκ των υστέρων πολλά να πούμε για τις αλλαγές που κάναμε».

Τις τελευταίες ώρες διακινήθηκαν πληροφορίες ότι ο Μίτσελ βρίσκεται κοντά στην έξοδο από τον Ολυμπιακό. Όπως σημείωναν οι σχετικές πηγές, ο Ισπανός προπονητής δεν μπορεί να αντέξει την πίεση και τη δυσαρέσκεια που υπάρχει μετά το ατυχές αποτέλεσμα, το οποίο δεν είναι και το μοναδικό στο φετινό πρωτάθλημα.

→ Ο Μίτσελ ανέλαβε τον Ολυμπιακό στις 21 Σεπτεμβρίου. Στα 32 ματς που ήταν στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, είχε 18 νίκες, 10 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Ο κ. Μίτσελ μας ενημέρωσε για την απόφασή του να αποχωρήσει άμεσα από τον Σύλλογο. Ο κ. Μίτσελ ήρθε σε μια δύσκολη περίοδο για το κλαμπ και προσπάθησε να βοηθήσει. Του ευχόμαστε μόνον επιτυχίες στο μέλλον.

Ο κ. Μίτσελ δήλωσε: «Γνωστοποίησα στη διοίκηση του κλαμπ την απόφαση μου να παραιτηθώ. Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη στιγμή για την ομάδα. Ευχαριστώ όλο τον Σύλλογο για την συνεργασία, όλους αυτούς τους έντονους μήνες, αποχωρώ σαν φίλος και εύχομαι στην ομάδα να κατακτήσει όλους τους στόχους της.»

Στο παιχνίδι της Τετάρτης στον πάγκο της ομάδας μας θα βρίσκεται ο κ. Ζοσέ Ανιγκό.

Πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)