Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Με τον Εμφιετζόγλου η Αναστασία Αλεξοπούλου από την Ελληνική Λύση

Με τον Εμφιετζόγλου η Αναστασία Αλεξοπούλου από την Ελληνική Λύση
 
 
 
Τη... μεταγραφή ανακοίνωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.
Στα ψηφοδέλτια της «Πατριωτικής Ένωσης» του Πρ. Εμφιετζόγλου βρήκε «φιλόξενη στέγη» η πρώην βουλευτής της Ελληνικής Λύσης κ. Αναστασία Αλεξοπούλου, την οποία, μαζί με άλλους δύο πρώην βουλευτές, ο Κυρ. Βελόπουλος, «έδειξε» προ ημερών ως εμπλεκόμενη με σενάρια αποστασίας, προτείνοντάς τους αλλαγή περιφέρειας στις επικείμενες εκλογές.

Τη μεταγραφή ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος του κόμματος, υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθηνών Κων. Μπογδάνος, ο οποίος, μαζί με τα στελέχη του κόμματος ΠΑΤΡΙ.ΔΑ, έχουν προσχωρήσει στην Πατριωτική Ένωση, ευελπιστώντας στην είσοδό τους στη Βουλή.

Σε συνέντευξή του σε τηλεοπτική εκπομπή ( Μέγκα ), ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είπε ότι ο χώρος (της δεξιάς και ακροδεξιάς) πάσχει από «προεδρίτιδα» και ότι «όλοι θέλουν να είναι πρόεδροι, εκτός του ιδίου που ήθελε να υπηρετήσει την Πατριωτική Ένωση, η οποία αυτή τη στιγμή αριθμεί επτά κόμματα. Έκανε, δε, κανονικό κάλεσμα στους ψηφοφόρους του κόμματος Κασιδιάρη (που πιθανότητα θα αποκλειστεί από τον Άρειο Πάγο) υποστηρίζοντας ότι «αντιθεσμικά και αντισυνταγματικά θα κόψει ο Άρειος Πάγος το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη, γιατί το άρθρο 51 παράγραφος 3 του Συντάγματος, λέει ότι για να απωλέσει κάποιος το δικαίωμα του “εκλέγεσθαι”, θα πρέπει να έχει καταδικαστεί αμετάκλητα» αλλά και ότι οι ψηφοφόροι του κόμματος Έλληνες δεν είναι ναζιστές! «Οι ψήφοι του Κασιδιάρη δεν είναι ναζιστές», είπε! 


Advertisemnt

Το μόνο βέβαιο είναι ότι με όσα συμβαίνουν τελευταίως στην Ελληνική Λύση του Κ. Βελόπουλου αλλά και στην ακροδεξιά των κομμάτων Έλληνες και Εάν, η Πατριωτική Κίνηση έχει βγάλει «τα καλάμια» και ψαρεύει στα θολά νερά της ακροδεξιάς. Κάποιοι, μάλιστα, από τα ενδότερα του κόμματος, λένε ότι όλα δουλεύουν γι’ αυτούς! Ίδωμεν...

Ε.Τ.

 Πηγή: ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)