Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

«Γαλάζιος» βουλευτής πανηγυρίζει για την αύξηση των τιμών στο γάλα [βίντεο]

 

 
Προεκλογική μπαρούφα από τον Χρήστο Κέλλα υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας στη Λάρισα, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του σε τηλεοπτικό σταθμό, την ώρα που η ακρίβεια γονατίζει τους πολίτες.

Με ανοιχτό το στόμα θα πρέπει να έμειναν οι πολίτες που παρακολουθούσαν τη συνέντευξη του υποψήφιου βουλευτή της Λάρισας, Χρήστου Κέλλα, ο οποίος έσπευσε να πανηγυρίσει για την εκτόξευση της τιμής του γάλακτος και να πιστώσει στην κυβέρνηση Μητσοτάκη την… επιτυχία.

«Ό,τι λέμε το κάναμε πράξη. Απλά πράγματα. Πόσο είχε το πρόβειο γάλα το 2019 όταν γίναμε κυβέρνηση; Μέσο όρο 80 λεπτά. Ξέρετε πόσο έχει σήμερα; 1,70 ευρώ. Αυτό δεν έγινε τυχαία. Έγινε γιατί σταμάτησαν τα “βαφτίσια” και οι ελληνοποιήσεις», δήλωσε μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι TRT προκαλώντας τους τηλεθεατές

Προφανώς ο κ. Κέλλας επιχείρηση να κλείσει το μάτι στους παραγωγούς και τους κτηνοτρόφους με τη μπαρούφα που εκστόμισε, όμως η αλήθεια είναι ότι η κοινωνία στενάζει από τη σαρωτική ακρίβεια, παρά τα κυβερνητικά ψέματα περί ανάπτυξης και ευημερίας.

Ο Χρήστος Κέλλας, άλλωστε, εισέπραξε και απάντηση από τον δημοσιογράφο, ο οποίος του επισήμανε ότι η τιμή έχει ανέβει, όμως η ακρίβεια έχει ανεβάσει στα ύψη και το κόστος παραγωγής.

Το βίντεο από το 9.40 και μετά.


Πηγή: efsyn.gr

2 σχόλια:

(3)