Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Η ΝΔ στηρίζει Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής – Η ανακοίνωση της Πειραιώς

Η ΝΔ στηρίζει Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής – Η ανακοίνωση της Πειραιώς 
 
Τον Νίκο Χαρδαλιά θα στηρίξει για την Περιφέρεια Αττικής η Νέα Δημοκρατία μετά το ζεϊμπέκικο του Γιώργου Πατούλη στο Ζάππειο.
Το ζεϊμπέκικο του Γιώργου Πατούλη στο Ζάππειο, στο πλαίσιο της 7ης Παγκόσμιας Συνάντησης Απόδημου Ελληνισμού, υπό τους ήχους της Κατερίνας Στανίση, ήταν αρκετό, τελικά, για να άρει τη στήριξή της η Νέα Δημοκρατία στις αυτοδιοικητές εκλογές του Οκτωβρίου.

Με ανακοίνωσή της η Πειραιώς έκανε γνωστό ότι στις προσεχείς εκλογές θα στηρίξει τον Νίκο Χαρδαλιά και όχι τον Γιώργο Πατούλη, παρά το γεγονός ότι στις 14 Ιουλίου το όνομα του βρισκόταν μεταξύ των 13 υποψηφίων Περιφερειαρχών που πήραν το γαλάζιο χρίσμα.

«Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώνεται ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας ο Νίκος Χαρδαλιάς», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Στους γνωρίζοντες καλά τα τεκταινόμενα στο Μέγαρο Μαξίμου, η στήριξη του κόμματος στον Νίκο Χαρδαλιά δεν αποτέλεσε έκπληξη. Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, ο υφυπουργός Άμυνας πέρασε το Σάββατο το κατώφλι του Μαξίμου, όπου είχε συνάντηση με τον υπουργό Επικρατείας, Σταύρο Παπασταύρου και τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκο.

Αν και το Μαξίμου δεν γνωστοποίησε επισήμως τον λόγο πίσω από την εσπευσμένη επίσκεψη του κ. Χαρδαλιά στο Μαξίμου, θεωρήθηκε απίθανό αυτή να μην είχε σχέση με το για το «γαλάζιο» χρίσμα στην Περιφέρεια Αττικής.

Μία μέρα αργότερα το iEidiseis.gr μετέδωσε ότι ο κ. Χαρδαλιάς αποδέχτηκε την πρόταση του πρωθυπουργού και το μόνο που απέμενε ήταν η ανακοίνωση. 

Πηγή: ieidiseis.gr

 

2 σχόλια:

  1. Ο Κλαρινογαμπρός των 37.000++++ νεκρών από covid είναι σίγουρο ότι θα σαρώσει. Ψηφίζουμε μαζικά Μαρίνα Πατούλη και Κλαρινογαμπρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λάθος κίνηση. Σαν υπ. πολιτικής προστασίας είχε σώσει την Εύβοια και σαν υφ. άμυνας την Αγχίαλο. Τώρα τι θα γίνει με τις φωτιές; Ποιος θα τις κατατροπώνει;
    Τουλάχιστον θα τον έχει κοντά της η Αττική να τη φυλάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)