Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

Σοβαρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια με τραυματίες - Επιδρομή οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Σοβαρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια με τραυματίες - Επιδρομή οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ
 
 
 
Επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από επιδρομή οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ
Σκηνικό τρόμου το βράδυ της Δευτέρας (7/8) στη Νέα Φιλαδέλφεια, με οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που έκαναν επιδρομή. Προέβησαν σε άγρια επεισόδια με φίλους της ΑΕΚ, ένα 24ωρο πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Από τα άγρια επεισόδια υπάρχουν πολλοί τραυματίες και ζημιές έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, με αρκετά μαγαζιά να έχουν σπάσει από τους οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Οι φίλοι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ ξεκίνησαν με αυτοκίνητα από την κροατική πρωτεύουσα. Περίπου150-180 άτομα έφτασαν μέχρι την πλατεία της «Αγιάς Σοφιάς-OPAP Arena» κι επιτέθηκαν σε όσους βρίσκονταν εκεί. Σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια με τραυματισμούς, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, με την αστυνομία να επεμβαίνει στο περιστατικό με σχετική καθυστέρηση.

Σημειώνεται ότι εξαρχής δεν επετράπη από την UEFA στους Κροάτες οπαδούς να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση λόγω της υψηλής επικινδυνότητας - το ίδιο ισχύει και για τους φίλους της ΑΕΚ για τη ρεβάνς στο Ζάγκρεμπ. Ωστόσο, στα social media κυκλοφόρησε video στο οποίο εμφανίζεται αυτοκινητοπομπή από την Κροατία να κατευθύνεται προς την Αθήνα.

Βρέθηκαν το απόγευμα προς βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια και η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει.


Οι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ προξένησαν ζημιές στον ατσάλινο αετό που βρίσκεται έξω από την OPAP Arena, ενώ επιχείρησαν να μπουν και στο γήπεδο αλλά βρήκαν κλειστές τις πόρτες.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν τραυματίες, μεταξύ των οποίων ένας σοβαρά από αιχμηρό αντικείμενο που παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Πηγή: ieidiseis.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)