Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

Δεν φτάνει που ¨πετούσαν " αετό 3 χρόνια για το κλειστό γυμναστήριο της Αριδαίας ,ζητάν και τα ρέστα

Συνεχίζοντας να δικαιώνει   απόλυτα τον κόσμο που τους έδιωξε από τον πρώτο γύρο, η απερχόμενη δημοτική αρχή  Αλμωπίας , συνεχίζει να ΖΕΙ ΑΛΛΟΥ. Αντί να ζητήσει μια συγνώμη από την αθλούμενη νεολαία και τις ομάδες μπάσκετ που ξεσπίτωσε από την Αριδαία με τις ολιγωρίες της , πανηγυρίζει και από πάνω. Με καθυστέρηση μόλις ολίγων ετών υπέγραψε επιτέλους τη περιβόητη σύμβαση για την ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου της Αριδαίας.Αποκορύφωμα  των εξωκοσμικών  αντιλήψεών της η βαρύγδουπη δήλωση του για λίγο ακόμα δημάρχου προς τους επικριτές του και για αυτό το θέμα. «Μη προτρεχέτω η γλώττα της διανοίας». Είναι προφανές ότι το απευθύνει στον εαυτό του. Είναι όμως πλέον πολύ αργά για αυτοκριτική.

Φυσικά για  το  συγκεκριμένο ρητό , απαιτείται και γλώττα και διάνοια.

 

4 σχόλια:

  1. Σαμανδη, αλήθεια τώρα...Το κλειστό είναι χάλια τόσα χρόνια κ κατηγορείς τον δήμαρχο που περίμενε να τελειώσουν οι δικαστικές διαμάχες για να ξεκινήσουν οι εργασίες...Ας κόψουν τις κορδέλες οι άλλοι, σημασία έχει ότι επιτέλους θα γίνει. Αυτό είναι το θέμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα κύριε Σαμανδη εγώ πάω τα παιδιά μου εκεί από το 2000 και αυτά τα χάλια είναι πάντα τα ίδια. Ήμουν σε αγώνες του φοα στην Σκύδρα στην Έδεσσα στην Βέροια και είδα την διαφορά. Στα τόσα χρόνια πάντως εσένα δεν σε έχω δεί εκτός. Μακάρι να γίνει το κλειστό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα προβλήματα στο κλειστό είναι πολλά και παλιά. Τα έχουμε επισημάνει κατά κόρον. Ασφαλώς και ο σημερινός δήμαρχος δεν φταίει για όλα,γιατί τότε ήταν μικρός και δεν ήξερε , όπως του αρέσει να λέει.Εγώ μιλάω για την συγκεκριμένη δράση ,που δυστυχώς ,όπως και να το κάνουμε καθυστέρησε αδικαιολόγητα. Μάλιστα η χρηματοδότηση υπήρχε. Εκτός και αν μας αρέσει να πάει άλλα είκοσι χρόνια. Η απλή λογική λέει ότι τουλάχιστον είναι καλύτερο να σιωπούμε παρά να πανηγυρίζουμε για την απραξία μας.
    Π, Σαμάνδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πετρο για την ακριβη ενημέρωση του κοινού, ως δημοσιογράφος , ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ να ερευνήσεις την εξέλιξη αυτής της αναβάθμισης του Δ.Α.Κ.Α χρονικά ώστε με ασφάλεια να αποδώσεις ευθύνες για την ολιγωρία αυτή , είτε στην σημερινό δήμαρχο είτε στους παλαιότερους . ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ .Oλα τα άλλα είναι κίτρινος τύπος και δεν τιμά κανέναν δημότη , πολύ περισσότερο εσένα που θέλεις να λέγεσαι δημοσιογράφος . Παρακαλώ να το δημοσιεύσεις και να απαντήσεις αν βέβαια μπορεις, αφού όμως ενημερωθείς και μπορείς να δώσεις κάποια απάντηση διότι αυτό έχει σημασία και όχι τα κακά σχόλια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)