Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ αντιδρά στις διαγραφές Κασσελάκη: Αυταρχικές και επικίνδυνες πρακτικές

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ αντιδρά στις διαγραφές Κασσελάκη: Αυταρχικές και επικίνδυνες πρακτικές
 
 Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ζητά τη σύγκληση της Πολιτικής Γραμματείας με σκοπό την ανάκληση των διαγραφών των Δημήτρη Βίτσα, Πάνου Σκουρλέτη και Νίκου Φίλη.
Την αντίθεσή της στην ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη, με την οποία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θέτει ουσιαστικά εκτός Κουμουνδούρου τους Δημήτρη Βίτσα, Πάνο Σκουρλέτη και Νίκο Φίλη, εξέφρασε δημόσια η Νεολαία του κόμματος.

«Πριν από λίγο πληροφορηθήκαμε ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, με ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έθεσε εκτός κόμματος τρία κεντρικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Αδυνατούμε να καταλάβουμε πώς το ποσοστό το οποίο έλαβε στις εσωκομματικές εκλογές, του δίνει την δυνατότητα να παραβιάζει κάθε άρθρο του καταστατικού», ανέφερε σε ανάρτησή της στο Facebook η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ αργά το βράδυ της Δευτέρας και πρόσθεσε: «Τέτοιου είδους πρακτικές είναι άκρως αντιδημοκρατικές, αυταρχικές και επικίνδυνες, καθώς δημιουργούν ένα status quo, όπου ο θεσμός του προέδρου υπερβαίνει κάθε δημοκρατική λειτουργία που το Κόμμα μας ασπαζόταν 
ιστορικά αλλά και αγωνιζόταν κοινωνικά.
Απαιτούμε την άμεση σύγκληση της Πολιτικής Γραμματείας με σκοπό την ανάκληση των διαγραφών αυτών». 


 Πηγή:ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)