Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023

Ανατροπή στην Σωσάνδρα

 

Ο ΑΚΡΙΤΑΣ ΝΊΚΗΣΕ 2-1 ΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ 

Συναρπαστικό παιχνίδι στην Σωσάνδρα , όπου ο Ακρίτας νίκησε δίκαια τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης  και τον γκρέμισε από την κορυφή της βαθμολογίας. Οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν το παιχνίδι αποζημιώθηκαν από την εξέλιξή του και αποζημιώθηκαν για το κρυαδάκι που έφαγαν .


 


Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν ψυχωμένα δεν πτοήθηκαν από το εις βάρος τους σκορ και το αριθμητικό μειονέκτημα και πανηγύρισαν την μεγάλη νίκη, εκμεταλλευόμενοι τις ευκαιρίες τους, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που  δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

 

Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο και μόνο μετά το ημίωρο οι ο Απόλλων  άρχισε να  πιέζει απειλητικά. Ωστόσο χρειάστηκε ένα λάθος για να προηγηθούν. Στο 35΄αμυντικός του Ακρίτα κοντά στην πλάγια δεξιά γραμμή αντί να διώξει την μπάλα μπροστά , προτίμησε χωρίς να βλέπει να την γυρίσει στον τερματοφύλακα του . Εκεί παραμόνευε ο Γιόνδης , που την πήρε, τρίπλαρε και τον τερματοφύλακα και έκανε το  0-1. Η κατάσταση έγινε ακόμα πιο δύσκολη , όταν στο 42΄ο διαιτητής Ραμπούσης έδειξε δεύτερη κίτρινη (αυστηρή) κάρτα στον Μποζίνη,ενω και η πρώτη που είχε δείξει ήταν πολύ αυστηρή( μπορούσε να είχε κάνει παρατήρηση), αφήνοντας με πολλά παράπονα τους γηπεδούχους.

Ο Ακρίτας δεν το έβαλε κάτω στην επανάληψη. Αφού ξεπέρασε ένα προσωρινό σφυροκόπημα, στο 50΄σε μια γρήγορη αντεπίθεση ο Πααδόπουλος ισοφάρισε με ωραίο τρόπ0


σε 1-1.

Στο 65΄ο ίδιος παίκτης εκμεταλλευόμενος λάθος της αντίπαλης άμυνας  έκανε το 2-1 και την πλήρη ανατροπή.

Στην συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν έντονα, έψαξαν την ισοφάριση και είχαν αρκετές ευκαιρίες ακόμη και για την ανατροπή, αλλά σκόνταψαν στον εκπληκτικό Καραγιαννίδη που πέκανε σωρεία φ επεμβάσεων και ουσιαστικά χάρισε την νίκη στους γηπεδούχους.


Σχετικά καλή η διαιτησία των Ραμπούση, Μιχάλογλου, Ασλανίδη.

 

Συνθέσεις:

Ακρίτας: (Γιώργος Γιαννούλτσης)

 Γρ. Καραγιαννίδης , Χρηστίδης, (53’ Πέικος), Κουντουράς, Ε. Τσόρμπας , Μποζίνης, Κοντακτσής, Τζάτσης, (53’ Δαμιανίδης), Ντόγκαρης, (90’+3’ Μπίνος), Παπαδόπουλος, (81’ Νάνος), (90’+3’  Γ. Καραγιαννίδης Γ.),  Ε. Θωμάς , Χαλκίδης.

 

Απόλλων: (Δημήτρης Βοτάρης)

Δομουχτσίδης, ΓιαλαμουΪδης,  Γ.Παπαδόπουλος , (70’ Σκαπέρδας), Γαβριηλίδης, Σέρα, Τζήμας, Πλατσιώτας, (70’ Κουκούδας),  Τσερίκου, (61’ Ξανθόπουλος), Γιόνδης,Ταουσιάνης, Χατζηαλεξιάδης.









 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)