Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

ΑΓΕ Πιερίας - «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» 66-69

Σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της 4ης θέσης στην βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α΄ Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ., που οδηγεί στα εφετινά play off, έκανε ο «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» μετά την νίκη του με 66-69 επί της ΑΓΕ Πιερίας.

Η ομάδα της Έδεσσας ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι και κατάφερνε να διατηρεί ένα μικρό προβάδισμα στο σκορ (16-20 με την λήξη της 1ης περιόδου).
Στην 2η περίοδο η ομάδα της Κατερίνης με καταιγισμό τρίποντων ισορρόπησε το παιχνίδι με την πρωτοπορία στο σκορ να εναλλάσσεται. Το τέλος του ημιχρόνου βρήκε τον «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» να προηγείται με 34-33.
Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε εξαιρετικά για την ομάδα της Έδεσσας που κατάφερε να πάρει διάφορα 9 πόντων (36-47). Όμως με τρία σερί τρίποντα η ομάδα της ΑΓΕΠ κατάφερε να μειώσει το σκορ στο 45-47 αναγκάζοντας τον κόουτς Λούση να πάρει ταιμ άουτ. Στην συνέχεια και μέχρι το τέλος του 3ου δεκαλέπτου, η ομάδα της Κατερίνης κατάφερε να πάρει το προβάδισμα 52-49, με το τέλος του δεκαλέπτου.  
Στην τελευταία περίοδο το παιχνίδι είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπυ με τις δύο ομάδες να προσπαθούν για την νίκη. Με δίποντο του Τσολάκη ο ΓΑΣ παίρνει διάφορα 4 πόντων 56-60 και τον χρόνο στα 4 λεπτά & 37 δεύτερα πριν την λήξη. Με τρίποντο του Υφαντίδη στο 2΄ 22΄΄  το σκορ γίνεται 56-63. Με δίποντο του Χαραλαμπίδη, τρίποντο του Βεκόπουλου και βολή του Υφαντίδη το σκορ γίνεται 66-69 και ο ΓΑΣ φαίνεται να αγκαλιάζει την νίκη.
Όμως ο 1ος διαιτητής  της αναμέτρησης κ. Ταρενίδης Σ. «ανακαλύπτει» ανύπαρκτο φάουλ του Τσολάκη πάνω σε σουτ τριών πόντων, με το χρονόμετρο να βρίσκεται στο 1 δευτερόλεπτο και 9 δέκατα για την λήξη του αγώνα. Ο παίκτης της ΑΓΕΠ είναι άστοχος και στις τρεις βολές που επιχειρεί και η μπάλα μετά από διεκδίκηση βγαίνει άουτ, με το παιχνίδι να έχει τελειώσει και τους παίκτες των δύο ομάδων να δίνουν τα χέρια. Νέα «ανακάλυψη» του  1ου διαιτητή  της αναμέτρησης κ. Ταρενίδης Σ., που δίνει την μπάλα στην ομάδα της ΑΓΕΠ με 1 δευτερόλεπτο χρόνο. Σε αυτό το διάστημα η ομάδα της Κατερίνης καταφέρνει να εκτελέσει τρίποντο που όμως ήταν άστοχο, με το τελικό σκορ να είναι το 66-69.  
Σχετικά με τους διαιτητές ο κ. Γιανκίδης ήταν άριστος όπως άριστος ήταν και ο κ. Ταρενίδης Σ. για 39 λεπτά 58 δευτερόλεπτα και 1 δέκατο του δευτερόλεπτου. Στο τελευταίο 1 δευτερόλεπτο και 9 δέκατα αναδείχτηκε σε «μέγα εφευρέτη».   
Τα δεκάλεπτα: 16-20, 33-34 (ημιχ), 52-49, 66-69 (τελικό).
«Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» (Λούσης Λ.): Μποζίνης 7(2), Γεωργιάδης, Υφαντίδης 27(5), Λούσης 1, Μαλλιάρης, Τσολάκης 3, Τότλης 6, Δημητρόπουλος, Βεκόπουλος 6(2), Δουλκερίδης, Χαραλαμπίδης 18, Δοδόπουλος 1 .

  • Ο «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» ευχαριστεί την ομάδα της ΑΓΕΠ για την φιλοξενία και την προσφορά των φρούτων προς την ομάδα μας και θα ανταποδώσει με την πρώτη ευκαιρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)