Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Φιλικά παιχνίδια της Ακαδημίας Μπάσκετ του «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» στην Θεσσαλονίκη με τον Άρη

Στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε η Ακαδημία μπάσκετ του «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας», την Κυριακή 19 Μαρτίου για φιλικά παιχνίδια με την αντίστοιχη Ακαδημία του Άρη Θεσσαλονίκης. Οι αγώνες αφορούσαν αθλητές γεννημένους από το 2010 έως το 2004.

Οι αγώνες έγιναν στο προπονητήριο που διαθέτει η ομάδα της Θεσσαλονίκης στο γήπεδο Χαριλάου κάτω από την Θύρα 1. Η δράση αυτή ήταν σε συνέχεια της συνεργασίας που αναπτύσσεται

με την ομάδα της Θεσσαλονίκης από την αρχή της φετινής χρονιάς.

Την ομάδα συνόδευσαν οι προπονητές Τσακαγιάννης Δημήτρης και Τσακαγιάννη Μαριάνα, καθώς και οι έφοροι της Ακαδημίας Τάσος Αλεξίου και Κώστας Καφετζής.

Οι αγώνες είχαν μεγάλο ενδιαφέρον καθώς οι νεαροί αθλητές και των δύο ομάδων προσπάθησαν να κάνουν πράξη αυτά που μαθαίνουν στις προπονήσεις κερδίζοντας το χειροκρότημα των γονέων τους που βρέθηκαν στο γήπεδο.



Την Κυριακή 26/3 δύο ηλικιακές κατηγορίες της Ακαδημίας Μπάσκετ του «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» Group A ( 2008,09,10) & B (2007,06), θα δώσουν φιλικούς αγώνες με την Ακαδημία του Παναθλητικού και του Πανεδεσσαικού στο ΔΑΚ της πόλης μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)