Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Ο 34χρονος γιος σκότωσε τη μητέρα του


Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Ο 34χρονος γιος σκότωσε τη μητέρα του

Σύμφωνα με ενημέρωση της Αστυνομίας, ως δράστης του εγκλήματος ταυτοποιήθηκε ο 34χρονος γιος της.

Τον δράστη που δολοφόνησε την 71χρονη γυναίκα, η οποία βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της, με τραύμα από πυροβολισμό στο κεφάλι στην περιοχή της Χαλκηδόνας, στη Θεσσαλονίκη, ανακάλυψε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Αστυνομίας, ως δράστης του εγκλήματος ταυτοποιήθηκε ο 34χρονος γιος της.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας: «Σας γνωρίζουμε ότι εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 71χρονης ημεδαπής στην περιοχή της Χαλκηδόνας. ταυτοποιήθηκε ως δράστης 34χρονος ημεδαπός (γιος της θανούσας. θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».

Το χρονικό της υπόθεσης

Οι Αρχές έφτασαν στο σημείο στις 08.10. Είδαν το τραύμα της γυναίκας στο κεφάλι και γύρω της μία λίμνη αίματος. Αμέσως εστίασαν στο ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

«Βγαίνοντας από εδώ, είδα δύο αμάξια από απόσταση 100 μέτρων, στην επιστροφή όταν γύρισα από το περπάτημα, είδα την αστυνομία και πλήθος κόσμου», λένε μάρτυρες.

Το αυτοκίνητο είχε ενοικιαστεί από κάτοικο της περιοχής που, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία.

Ένα από τα επικρατέστερα σενάρια ήταν η γυναίκα αυτή να σχετίζεται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών σε υπόθεση ναρκωτικών. Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν πως το σημείο αυτό είναι κέντρο της παραβατικότητας.

«Είναι το 3 – 4 αυτοκίνητο που παίρνουν από εδώ πίσω, κλεμμένα. Η περιοχή εδώ πέρα είναι κέντρο παραβατικότητας, είναι όλα ναρκωτικά τα οποία τα γνωρίζουν άπαντες. Μηδενός εξαιρουμένου».

Η σορός της γυναίκας έχει μεταφερθεί για ιατροδικαστική εξέταση.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)