Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Απολογούνται τώρα και για το νερό – Οργή στους «γαλάζιους» υποψήφιους

Απολογούνται τώρα και για το νερό – Οργή στους «γαλάζιους» υποψήφιους


Η συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού θορύβησε τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος.

Δεν μας έφταναν όλα τα άλλα, τώρα πρέπει να απολογούμαστε και για το νερό, συνομολογούν γαλάζιοι βουλευτές – πολλοί εκ των οποίων σημειωτέον είναι σφόδρα πολέμιοι της πολιτικής ιδιωτικοποίησης του νερού!

Και δεν θα μπορούσαν να μην προβληματίζονται μετά τη μεγαλειώδη συγκέντρωση της Κυριακής κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης. Μία συγκέντρωση, που κατά γενική ομολογία, θα ζήλευαν πολύ τα κόμματα!

Και μπορεί το Μέγαρο Μαξίμου να θυμίζει ότι επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ το δίκτυο ύδρευσης Αθήνας και Θεσσαλονίκης μπήκε στο Υπερταμείο για 99 χρόνια, αλλά έχει δυσκολία να εξηγήσει στον κόσμο γιατί έσπευσε να περάσει τροπολογία για τη δημιουργία Ρυθμιστικής αρχής. Πολύ περισσότερο, όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης είχε ταχθεί υπέρ του να μπει στην ΕΥΔΑΠ στρατηγικός επενδυτής ταυτόχρονα με μία ισχυρή εποπτική αρχή.

E.T.

 

1 σχόλιο:

  1. Όλοι απολύτως συνυπεύθυνοι. Όλοι το ψήφισαν κανείς δεν έβγαλε κιχ και το μόνο που τους νοιάζει είναι που θα τους κράζει ο κόσμος στις περιοδείες. Μαυρίστε τους.ελεεινούς.Θα πουλήσουν και τη μάνα σας, Μαυρίστε τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)