Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

«Παίζουν την κολοκυθιά» οι Σπαρτιάτες - «Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη συνοχή» λέει ο Στιγκας

«Παίζουν την κολοκυθιά» οι Σπαρτιάτες - «Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη συνοχή» λέει ο Στιγκας
 
 Αντί της συνεδρίασης της ΚΟ των Σπαρτιατών σήμερα έγινε μόνο μια συνάντηση μεταξύ του Βασίλη Στίγκα με τα στελέχη του κόμματος Γιάννη Δημητροκάλλη και Χαράλαμπο Κατσιβαρδά.
Λόγω… απουσίας βουλευτών στην επαρχία δεν πραγματοποιήθηκε τελικά η προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας των Σπαρτιατών. Αντί, λοιπόν, της συνεδρίασης της ΚΟ του κόμματος σήμερα έγινε μόνο μια συνάντηση μεταξύ του Βασίλη Στίγκα με τα στελέχη του κόμματος Γιάννη Δημητροκάλλη και Χαράλαμπο Κατσιβαρδά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όποιες εξελίξεις είναι να «τρέξουν» για την συνοχή του κόμματος θα «τρέξουν» από το τέλος Αυγούστου και μετά όταν θα ξαναρχίσουν οι εργασίες της Βουλής και τότε θα συγκληθεί εκ νέου η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

«Μιλήσαμε και πιθανόν λύσαμε όλες τις διαφορές» είπε σε δηλώσεις του ο Βασίλης Στίγκας, προσθέτοντας πως «επί της ουσίας δεν έχουμε πολλές διαφορές».

 Ο ίδιος σημείωσε ακόμα πως «δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα, το συζητήσαμε. Θα συνεχίσουμε κανονικότατα. Θα βάλουμε τα πράγματα στη σωστή θέση για να συνεχίσουμε να κάνουμε σωστή αντιπολίτευση. Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη συνοχή».

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν ασκεί επιρροή ο Ηλιας Κασιδιάρης στην ΚΟ των Σπαρτιατών, ο Βασίλης Στίγκας επανέλαβε πως ο Κασιδιάρης «είναι το καύσιμο, η κηροζίνη για να φτάσουμε στο ποσοστό που πήραμε στις εκλογές» και πρόσθεσε: «Από εκεί και πέρα, εμείς συνεχίζουμε ως Σπαρτιάτες».

Ερωτώμενος σχετικά με τη διεξαγωγή συνεδρίου ο Στίγκας σημείωσε πως «δεν είναι του παρόντος, προσπαθούμε να λύσουμε άλλα προβλήματα, παρά ένα συνέδριο που δεν θα μας προσφέρει τίποτα το ιδιαίτερο». 

Πηγή: ieidiseis.grA

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)