Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

Επιστράτευσε τα λιβανιστήρια ο Δ. Βέσκος



 Τι έγινε Μήτσο; Πήρες βοηθό για τις γαργάρες;

 


 ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕΣ ΣΥΝΉΓΟΡΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ;

 

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ και πανικόβλητος , ο κατά τα άλλα «πανίσχυρος» πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας , κατέφυγε στην απέλπιδα προσπάθεια να φτιάξει την πολιτική του τσαλακωμένη πολιτική  προσωπίδα στον γνωστό δημοτικό λιβανιστήρι , Νίντζα.

 Προφανώς ως μετρ των απ ευθείας αναθέσεων , του ανέθεσε να μας κάνει ντα. Να το παίξει ως μεγάλο αδικημένο και θύμα για όσα αποκαλύψαμε για την συμμετοχή του ή όχι στο ψηφοδέλτιο του απερχόμενου δημάρχου Χ. Μπάτση που κατάφερε να κερδίσει πανηγυρικά , την αντιπάθεια  της συντριπτικής πλειοψηφίας των δημοτών της Αλμωπίας .Έβαλε λοιπόν τα δυνατά του ο αργυρώνητος  και με χρήματα του δήμου Αλμωπίας  αμειβόμενος μέχρι πρότινος δημοσιογράφος , να υπερασπιστεί το άχραντο , άσπιλο και αμόλυντο Δ. Βεσκο.

 

Αυτό όμως καθόλου δεν έχει σημασία για μας. Μάθε όμως  γλειφιντζούρι -λιβανιστήρι Νίντζα,ότι η αξιοπρέπεια δεν ζυγίζεται με τις προσταγές και επιθυμίες του κάθε Βέσκου.

Και επειδή μοιράζεις πιστοποιητικά πατριωτισμού και δημοσιογραφίας, δημοσίευσε το πτυχίο δημοσιογραφίας σου , αν έχεις.Και συ Δημητράκη , τι έπαθες;            Δεν μπορείς να υπερασπιστείς τον εαυτό σου και προσλαμβάνεις μισθοφόρους;

Γράφει λοιπόν ο κατακαημένος Νίντζας

 

 

 

Έναν ανήθικο πόλεμο από τρόλ του διαδικτύου - διακομιστές ψευδών ειδήσεων δέχεται ο Δημήτρης Βεσκος. 

Ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας, ο οποίος είναι ένας άνθρωπος που χαίρει του σεβασμού και της εκτίμησης τόσο των δημοτικών συμβούλων της Αλμωπίας αλλά και ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας δέχεται τις τελευταίες εβδομάδες έναν απίστευτο πόλεμο λάσπης και προπαγάνδας από αναξιόπιστα site του διαδικτύου και από ανθρώπους που ουδεμία σχέση  έχουν με την δημοσιογραφία και τον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας.  

Έτσι το τελευταίο διάστημα ακούσαμε στην Αλμωπία γραφικά και ψευδή  όπως: "σήκωσαν τον Βεσκο απο το τραπέζι " , "δεν θα ειναι υποψήφιος ο Βέσκος στις εκλογές" "απειλήθηκε από τον Δήμαρχο Αλμωπίας" αλλά και πως πρέπει να δώσει χώρο στα νιάτα και να αποσυρθεί. 

Μάλιστα τα ίδια τρόλ δεν διστάζουν χωρίς ίχνος ντροπής και φυσικά χωρίς κανέναν σεβασμό να επιτεθούν με χυδαίες εκφράσεις και σε δημοσιογράφους οι οποίοι μεταφέρουν την αλήθεια και αποτυπώνουν την πραγματικότητα. 

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που τα συγκεκριμένα τρολ με ύβρεις και ψέματα επιτίθενται τόσο σε πολιτικά πρόσωπα όσο και σε δημοσιογράφους, ευτυχώς όμως η ίδια η κοινωνία τους έχει προσπεράσει. 

 

 

Και με την ευκαιρία Δημητράκη και Νίντζα:

Θα είναι η όχι υποψήφιος ο Δημήτρης Γιάντσης ;

Μήπως σας ενοχλεί η υποψηφιότητά του ή σιχάθηκε τις ψευτομαγκιές σας και σκέφτεται αν θα είναι υποψήφιος; 

Εσύ τι λες μεγαλοδημοσιογράφε Νίντζα γλειφιτζούρι;

 

1 σχόλιο:

(3)