Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Λουκας Καραμινης: Εξαγόρασαν πολλούς υποψηφίους





 

 

Φοβερές καταγγελίες  έκανε την Παρασκευή  στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ  ο Λουκάς Καραμίνης , υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος   με τον  Λάκη Προκοπίδη ,που δεν κατέθεσε τελικά ψηφοδέλτιο  για τον Δήμο Αλμωπίας.

Αναφορικά με την απόφαση της μη συμμετοχής  ο Λ. Καραμίνης τόνισε ότι ήταν απόφαση του συνδυασμού , αφού διαπίστωσαν ότι ήταν δύσκολο έως αδύνατο να μπουν στον δεύτερο γύρο. Την αδυναμία συγκρότησης  πιο αξιόλογου συνδυασμού την απέδωσε  στην εξαγορά υποψηφίων από άλλους συνδυασμούς.

« Βρίσκαμε παντού  εμπόδια , είπε . Μοιράστηκαν πολλά χρήματα. Τόση βρωμιά συναντώ για πρώτη φορά, συνέχισε. Μιλάμε για πολλά λεφτά .Ερωτώμενος αν έχει αποδείξεις  για όσα ισχυρίζεται , τόνισε ότι έχει και μάλιστα , τρανταχτές.

Εμφανίστηκε απαισιόδοξος  για το μέλλον της Αλμωπίας με τέτοιες νοοτροπίες. Ευχαρίστησε όσους του πίστεψαν και τους ακολούθησαν στην προσπάθειά τους για κάτι διαφορετικό. Τους ζήτησε δε και συγνώμη  που δεν μπόρεσαν να υλοποιήσουν κάτι διαφορετικό. Ο καθένας βέβαια είναι ελεύθερος να κάνει όποια επιλογή επιθυμεί.  Χαρακτήρισε τις τρεις υποψηφιότητες ως τις χειρότερες και ως λιγότερο χειρότερη αυτή του Δ. Μπίνου την οποία θα επιλέξει ο ίδιος προσωπικά .

 

7 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Δεν τον γνωρίζεις ,μάθε για αυτόν και μετά μίλα..

      Διαγραφή
  2. Ναι αλλά αν έχει, όπως λέει,τρανταχτές αποδείξεις οφείλει να της διαβιβάσει αρμοδίως. Διαφορετικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Λουκά πολύ καλά τά είπες. Αυτή πού δεν σέ γνωρίζουν αστούς να λένε μάθανε στο γλύψυμω και στα ρουσφέτια για αυτό όι Αλμωπία είναι όπως είναι. Πολλά φιλιά από ένα μικρό σού φίλο ΣΠΎΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και γιτί δεν τα ζητάει η ίδια η εισαγγελία τα στοιχεία; ΖΕΙ αλλού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλος εισαι για παραμύθια ΚΑΡΑΜΙΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτοί που απαξιώνουν εύκολα δεν δικαιούντε να έχουν παράπονα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)