Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Πρόδρομος Τραπεζανίδης υποψήφιος με τον Δημήτρη Μπίνο





Ο Πρόδρομος Τραπεζανίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Εξαπλάτανο. Είναι ένας επιτυχημένος επαγγελματίας της περιοχής μας, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον κόσμο της αγοράς, έχει τις γνώσεις, έχει την εμπειρία και θέλει να προσφέρει και μέσα απ’ την τοπική αυτοδιοίκηση.

Είναι Οικονομολόγος και Λογιστής Φοροτεχνικός Α Τάξης, μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (Ο.Ε.Ε.), με δικό του λογιστικό γραφείο, με έδρα την Αριδαία και υποκατάστημα στην κεντρική πλατεία του Εξαπλατάνου, πάνω από 25 χρόνια. Επίσης στο εκπαιδευτικό του κέντρο επιμορφώθηκαν και πιστοποιήθηκαν χιλιάδες άτομα στην Πληροφορική και στην Λογιστική και με αυτοχρηματοδοτούμενα αλλά και με επιδοτούμενα προγράμματα από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ακόμη εργάστηκε ως Καθηγητής – Οικονομολόγος στα παρακάτω σχολεία: Από τα ΔΙΕΚ: Αριδαίας, Έδεσσας, Γιαννιτσών, Κιλκίς, Ευόσμου, Γουμένισσας, Μοναστηρίου, 1ο Θεσσαλονίκης Δημόκριτος. Επίσης εργάστηκε ως Καθηγητής, στο 3οΓενικό Λύκειο Ευόσμου, στο 3ο Γυμνάσιο Σταυρούπολης , στο 1ο Επαγγελματικό Λύκειο Δεσκάτης και στο 1ο Γενικό ΛύκειοΜενεμένης «Διδώ Σωτηρίου». Επιπλέον, εργάστηκε και ως Επιμορφωτής Πληροφορικής στα ολοήμερα δημοτικά σχολεία Αρχαγγέλου, Περίκλειας, Λιπαρού, Γαλατάδων και Λάκκας. Ακόμη επειδή κατάγεται από αγροτική οικογένεια, καλλιεργεί μέχρι και σήμερα κεράσια και ροδάκινα.

Ο Πρόδρομος αποδέχτηκε την πρότασή μας και θα συμμετέχει στη συλλογική προσπάθεια του συνδυασμού μας, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχία.

#η_Αλμωπία_της_Καρδιάς_μας

#Αλμωπία_μπορείς

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)