Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

Ξεσπά κάτοικος από το Μεγάλο Ευίδριο: "Οι κυβερνώντες δεν έφτιαξαν τίποτα, ο Αγοραστός μας άφησε στο έλεος του Θεού"

Ξεσπά κάτοικος από το Μεγάλο Εϋδριο: "Οι κυβερνώντες δεν έφτιαξαν τίποτα, ο Αγοραστός μας άφησε στο έλεος του Θεού"
Αγανακτισμένος κάτοικος του χωριού Μεγάλο Ευίδριο που έχει καταστραφεί από την κακοκαιρία, εκτοξεύει βολές κατά κυβέρνησης και Περιφέρειας. "Δεν έφτιαξαν τίποτα, άνοιξαν τα ποτάμια, δεν έκαναν καθαρισμούς".

Οργή κατακλύζει τους κατοίκους των περιοχών που θάφτηκαν κάτω από το νερό και τη λάσπη, καθώς, οι καταγγελίες για παντελή απουσία των αρχών διαδέχονται η μία την άλλη.

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του κ. Χρήστου Θεοδωρόπουλου, από το Μεγάλο Ευίδριο που εξαπολύει επίθεση κατά των κυβερνώντων και της Περιφερειακής αρχής για την απουσία τους τόσο στην δημιουργία έργων υποδομής στην περιοχή, όσο και κατά την ώρα της κρίσης.

«Το χωριό μου καταπατήθηκε για δεύτερη φορά. Το 20 πατήθηκε, 18 Σεπτεμβρίου πλημμύρα, έπαθαν ζημιές, τώρα ήταν το τελειωτικό. Πάλι, μετά από τρία χρόνια. Οι κυβερνώντες, καμία σημασία, δεν έφτιαξαν τίποτα, δεν άνοιξαν τα ποτάμια, δεν έκαναν καθαρισμούς, τίποτα. Θα έρθει ο κ. Αγοραστός, θα ζητήσει ψήφο πάλι, τον έχουμε στηρίξει και μας άφησε στο έλεος του Θεού να πνιγούν όλα τα χωριά. Εδώ από χθες που σταμάτησε το νερό δεν πέρασε κανείς να πει γι' αυτόν τον κόσμο τι γίνεται, να 'ρθουν να καθαρίσουν, κάτι να κάνουν» αναφέρει χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ.


«Η βρώμα, η λάσπη, πέθαναν στα άλλα τα χωριά από το κουνούπι. Εδώ τι θα γίνει; Οι ζημιές είναι ανυπολόγιστες, 100%, όλος ο κόσμος. Σε σπίτια, χωράφια, αποθήκες, μηχανήματα, ζώα, όλα καταστράφηκαν. Τρακτέρ, αυτοκίνητα, αυλές, δεν έμεινε τίποτα. Στο Μεγάλο Ευίδριο είμαστε όλοι εντάξει» περιγράφει στη συνέχεια.

«Εγώ ντρέπομαι το 2023 να υπάρχουν τέτοια πράγματα. Το '50 δεν υπήρχαν τέτοια πράγματα. Θα ρθουν ο Αγοραστός εδώ και οι βουλευτές με τις γραβάτες, θα πάρουν τα @@@... Λαμόγια» λέει στη συνέχεια αγανακτισμένος ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Πηγή: news247.gr

 

6 σχόλια:

  1. Τι ήθελες να κάνουν;
    Θεοί είναι;
    Τέλος πάντων, πάνω στο πόνο σου και στο πρόβλημα σου δεν θέλω να μιλήσω άσχημα.
    Μάθατε όλοι να τά περιμένετε από τούς πολιτικούς.
    Και στην Ισπανία έχουν συμβεί τά ίδια και χειρότερα, και στη Γαλλία, και στη Γερμανία, και στην Κίνα, αλλά κανείς δεν βρίζει. Μάθατε να βρίζετε γαμώ τη παιδεία σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ναι μωρέ. Τι α καντς; Ε μπορείς α κάντς κάτι.
      Τι κι αν από το 2018 η ΕΕ προειδοποιούσε οτι θα συμβεί στην Θεσσαλία και χρειάζονται συγκεκριμένες παρεμβάσεις.
      Παντού τα ίδια συμβαίνουν. Ισπανία 500.000 στρέμματα, Ελλάδα 1.7500.000 και καμμένα το 30% των δασών Αττικής σε 5 χρόνια. Και στη Μαδρίτη και Ρώμη τα ίδια.
      Αν μάλιστα συνυπολογίσεις την πρωτιά σε θανάτους από covid, στην τιμή ρεύματος. βενζίνης, τροψίμω, διαφθοράς, πανευρωπαϊκό σε καμμένα δάση όλων των εποχών, ανελευθερία του τύπου κτλ πάλι είμαστε καλύτερα. Και στη Βαρκελώνη κάνανε έναν 60χρονο αχθοφόρο ,ελεγκτή του συστήματος σιδηροδρομικής τηλεμετρίας...που καταργήσανε, αλλά δεν είχανε Τέμπη.
      Και περιμένουν οι γριές που πνίγηκαν στον Παλαμά επειδή το νερό έφτασε ως τα κεραμίδια, να τους μάθει το κράτος μπάνιο. Έλεος ρε γιαγιά. Μάθε μπάνιο. Περιμένεις να σου κάνει μαθήματα η Μαρέβα;
      Πόσο δίκιο ρε φίλε. Μιζεριάζουν και θρέφονται.

      Διαγραφή
    2. Πες τα. Πάρε ένα φτυάρι και βάλε δυο φτυαριές να γυρίσεις το νερό.

      Διαγραφή
    3. Το θέμα να εκκενωθούν συγκεκριμένες περιοχές στην Καρδίτσα τέθηκε στις πρώτες συσκέψεις παρουσία του Κ. Μητσοτάκη, αλλά δεν έγινε το αυτονόητο»
      Το παραπάνω αποκάλυψε το ieidiseis.
      Μα πού ακούστηκε να κάνουν συσκέψεις οι πολιτικοί για να αποφασίσουν σε παρόμοιες περιστάσεις; Γιατί δεν αποφάσισε αυτός ο κύρος μόνος του;

      Διαγραφή
    4. "Μάθατε να βρίζετε γαμώ τη παιδεία σας".! Ουάου! Τι παιδεία!
      Γαμώ την ανωνυμία σας! Πόσο "μάγκες" σας κάνει.

      Διαγραφή
  2. Σωστός ο 2:20 μ.μ. Μα δεν ακούν το 112,δεν έχουν παιδεία να ακούσουν 112.
    Ακούν μόνο ράδιο Αλμωπία και κάτι χαζά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)