Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023

Θεσσαλονίκη: Ατελείωτες ουρές για ένα δωρεάν μπέργκερ (βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Ατελείωτες ουρές για ένα δωρεάν μπέργκερ (βίντεο)
 
 
Αλυσίδα φαστφουντάδικου στην Θεσσαλονίκη μοίραζε δωρεάν μπέργκερ για τα δέκα χρόνια λειτουργίας της
Πλήθος κόσμου στήθηκε στην ουρά σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, για να πάρει ένα δωρεάν μπέργκερ από φαστφουντάδικο που γιόρταζε τα γενέθλιά του.

Για ένα δίωρο τα καταστήματα αλυσίδας φαστ φουντ στη Θεσσαλονίκη, προσέφεραν δωρεάν μπέργκερ, για τα 10 χρόνια λειτουργίας τους.

Οι ουρές που σχηματίστηκαν από μικρούς και μεγάλους ήταν τεράστιες κι όσο περνούσε η ώρα μεγάλωναν όλο και περισσότερο.

Τα καταστήματα της αλυσίδας σε Καλαμαριά, Τούμπα και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προσέφεραν δωρεάν πιάτα από τις 17:00 μέχρι τις 19:00 το απόγευμα της Τετάρτης 12 Δεκεμβρίου. Επειδή όμως κάποιοι που περίμεναν για ώρα δεν είχαν προλάβει να εξυπηρετηθούν, δόθηκε παράταση ώστε κανείς να μην φύγει δυσαρεστημένος.

«Η αλήθεια είναι πως περιμέναμε ανταπόκριση αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Θέλαμε για αυτήν την ημέρα που κλείνουμε 10 χρόνια λειτουργίας, την αγάπη του κόσμου αρχικά και την συμπαράσταση, την αναγνώριση την αντιλαμβανόμαστε κάθε μέρα. Θεωρούμε ότι όλη η μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από πίσω, οι αξίες μας, το φρέσκο χειροποίητο προϊόν, η τιμιότητα και ο σεβασμός στον πελάτη σε καθημερινή βάση μας επιβραβεύουν και για αυτόν τον λόγο αποφασίσαμε στα δέκα χρόνια λειτουργίας να δώσουμε ένα δίωρο δωρεάν μπέργκερ σε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται.

Οι κόποι μας ανταμείβονται καθημερινά. Δεν περιμένουμε την σημερινή ημέρα. Σε αυτά τα 10 χρόνια λειτουργίας δεν έχει γίνει καθόλου καμία καμπή, απεναντίας έχουμε καταφέρει να καθιερώσουμε και να θεσπίσουμε το Μπέργκερ στην καθημερινότητα των καταναλωτών και πόσο μάλλον σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες με ακρίβεια και όλα τα προβλήματα», δήλωσε στο karfitsa.gr, η ομάδα του Brothers In Law.


 

1 σχόλιο:

(3)