Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Θρίλερ με τη ρουκέτα στην πολυκατοικία στο Κίεβο – «Προήλθε από τους Ουκρανούς» λένε οι Ρώσοι

 Θρίλερ με τη ρουκέτα στην πολυκατοικία στο Κίεβο – «Προήλθε από τους Ουκρανούς» λένε οι Ρώσοι

 

 Η πολυκατοικία που χτυπήθηκε νωρίς το πρωί στο Κίεβο δεν προέρχεται από τις ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις λέει πηγή του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας και υποστηρίζει ότι πρόκειται για ουκρανική ρουκέτα.

Σε θρίλερ εξελίσσεται το ισχυρό χτύπημα που δέχθηκε πολυκατοικία στο Κίεβο από ρουκέτα, καθώς πηγή του ρωσικού υπουργείο Άμυνας υποστηρίζει ότι δεν πρόκειται για ρωσική ρουκέτα, αλλά για ουκρανική, η οποία κατέληξε εκεί μετά από βλάβη του συστήματος.

Συγκεκριμένα η πηγή του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας ανέφερε στο RIA Novosti πως το κτίριο στο Κίεβο «χτυπήθηκε» από πύραυλο του ουκρανικού αντιαεροπορικού συστήματος Buk. «Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο. Είναι προφανές ότι κατά την απόκρουση μιας νυχτερινής πυραυλικής επίθεσης σε στρατιωτική υποδομή των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, σημειώθηκε βλάβη στο σύστημα καθοδήγησης πυραύλων του ουκρανικού συστήματος και ο πύραυλος έπληξε τη γωνία μιας πολυκατοικίας», είπε η πηγή.

«Τονίζω για άλλη μια φορά ότι τα πυρά μας στρέφονται μόνο σε αντικείμενα της στρατιωτικής υποδομής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και εξαιρούνται από αυτά οι οικιστικές και κοινωνικές υποδομές» πρόσθεσε.

Υπενθυμίζουμε ότι από τη ρουκέτα, ευτυχώς, δεν σκοτώθηκε κάποιος όπως έκανε γνωστό σήμερα το πρωί το υπουργείο Υγείας της Ουκρανίας. 

Πηγή: ieidiseis.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)