Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Ο Μπογδάνος, η σύναξη των δεξιών και το νέο κόμμα

Ο Μπογδάνος, η σύναξη των δεξιών και το νέο κόμμα

 

 

Γράφει η

 Μία ενδιαφέρουσα σύναξη δεξιών έγινε σήμερα στο ξενοδοχείο Καστρί, στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ieidiseis.gr, στην αίθουσα του ξενοδοχείου που είχαν δώσει ραντεβού, μαζεύτηκαν περίπου 50 στελέχη, στην πλειονότητά τους προερχόμενα από τη σαμαρική πτέρυγα, οι οποίοι είτε έχουν πάρει αποστάσεις από τη σημερινή ηγεσία, είτε τηρούν στάση αναμονής.

Ανάμεσα σε αυτούς που έδωσαν το παρόν, σύμφωνα πάντα με τις πηγές μας, ήταν και ο ανεξάρτητος βουλευτής Α Αθηνών Κων. Μπογδάνος, οι σχέσεις του οποίου, φαίνεται ότι έχουν διαρραγεί ανεπίστρεπτα με τη Νέα Δημοκρατία, μετά και τις τελευταίες αναρτήσεις του με τις οποίες ισχυρίστηκε – και επέμεινε – ότι για την παρουσία του σε συγκέντρωση που είχε «καπελώσει» η Χρυσή Αυγή στην πλατεία Βικτωρίας, είχε πάρει το πράσινο φως από τον υπουργό Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτη.

Η συζήτηση, όμως με πληροφορεί η πηγή μου, ήταν μία και μοναδική : Τα περιθώρια για τη δημιουργία νέου κόμματος, στα δεξιά της ΝΔ, το οποίο, χωρίς να έχει τα ακραία χαρακτηριστικά που είχε η Χρυσή Αυγή του Μιχαλολιάκου, θα μπορέσει να εκφράσει όλο το φάσμα των δυσαρεστημένων ψηφοφόρων από τα δεξιά της ΝΔ μέχρι και την ακροδεξιά. Η σημερινή συνάντηση, ήταν αναγνωριστική αλλά και χαρακτηριστική της κινητικότητας που καταγράφεται εκ δεξιών της ΝΔ, σε μία συγκυρία, κατά την οποία, η κυβερνητική πλειοψηφία, επιχειρεί να εδραιώσει και ενισχύσει την επιρροή της στο λεγόμενο κέντρο, μετά και την εκλογή του Ν. Ανδρουλάκη στην ηγεσία της ΝΔ. 

Πηγή: ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)