Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός στην περιοχή μας την Τρίτη 29/3



 

 Το πρωί θολούρα και ίσως τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Ανοίγματα του καιρού από το μεσημέρι. Το βράδυ ξαστεριά.


Νέα άνοδο της θερμοκρασίας την Πέμπτη και την Παρασκευή προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου, ενώ δεν θα λείψουν και οι λασποβροχές.

Ειδικότερα, από το πρωί της Τρίτης στα νότια του Ιονίου, στα κεντρικά και ΝΑ τμήματα της Πελοποννήσου, τη ΝΑ Στερεά, την Εύβοια και των Κυκλάδων θα έχουμε λασποβροχές, ενώ στην Κρήτη θα σημειωθούν βροχές στα δυτικά του νησιού.

Στα υπόλοιπα κεντρικά και τα βόρεια θα έχουμε μια θολούρα και μετά το μεσημέρι τα ανοίγματα του καιρού θα είναι περισσότερα και το βράδυ θα έχουμε ξαστεριά.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα είναι ΝΑ άνεμοι 4-5 μποφόρ και 20άρια θα έχουμε στο εσωτερικό της βόρειας Ελλάδας.

Στην Αττική από το πρωί θα έχουμε συννεφιά με λασποβροχή, αλλά από το μεσημέρι ο καιρός θα ανοίξει. Η θερμοκρασία από 9 έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι μουντός με περιορισμένη ορατότητα και τη θερμοκρασία από 6 έως 16 βαθμούς.

Την Τετάρτη θα έχουμε επίσης συννεφιά και σκόνη από την Αφρική, αλλά δεν θα έχουμε αξιόλογα φαινόμενα. Δεν αποκλείονται όμως κατά τόπους ψιχάλες.

Την Πέμπτη το σκηνικό θα είναι το ίδιο, αλλά με περισσότερη σκόνη στις περισσότερες περιοχές, ενώ στις ΒΔ περιοχές αναμένονται μάλιστα λασποβροχές.

Την Παρασκευή πάντως θα έχουμε λιγότερη σκόνη, αλλά συννεφιές και άνοδος της θερμοκρασίας, ενώ στην Ήπειρο θα έχουμε μπόρες και καταιγίδες.

Αναλυτικά η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)