Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

Λαμία: Σύγκρουση με αγελάδα, ακινητοποίηση και στη συνέχεια εκτροχιασμός για αμαξοστοιχία – Μεγάλη ταλαιπωρία για 200 επιβάτες

https://www.documentonews.gr/wp-content/uploads/2022/08/LAMIA-1024x576.jpg

 

Διπλή ταλαιπωρία για τους περίπου 200 επιβάτες της αμαξοστοιχίας 1521, η οποία λίγο πριν τις 07:00 αναχώρησε από το Λιανοκλάδι με προορισμό την την Αθήνα.

Μισή ώρα μετά την αναχώρησή της από το Λιανοκλάδι, στον παλιό σταθμό του Ελευθεροχωρίου, συγκρούστηκε με αγελάδα και ακινητοποιήθηκε. Στο σημείο έφτασαν τεχνικοί του ΟΣΕ και μετά από έλεγχο το τρένο συνέχισε το ταξίδι του, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Ωστόσο, η ταλαιπωρία για τους επιβάτες δεν σταμάτησε εκεί, καθώς περίπου 15 λεπτά αργότερα, λίγο πριν μπει η αμαξοστοιχία στον σταθμό της Τιθορέας, έφυγε από τα κλειδιά και εκτροχιάστηκε καθώς -όπως σημειώνουν οι επιβάτες- «είχαν ξεχασμένα τα κλειδιά προς τη νέα γραμμή με συνέπεια το τρένο να βρεθεί έξω από τις ράγες».

Αυτήν τη στιγμή οι επιβάτες παραμένουν στον σταθμό της Τιθορέας και περιμένουν να φτάσει το «Λευκό Βέλος» προκειμένου να επιβιβαστούν και να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Πηγή: documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)