Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες Γεροτζιάφα και Βουτυράκου στα ψηφοδέλτια ΣΥΡΙΖΑ

Η Διάνα Βουτυράκου και ο Γρηγόρης Γεροτζιάφας 

 

Με τον καθηγητή Αιματολογίας στη Σορβόνη, Γρηγόρη Γεροτζιάφα, και την καθηγήτρια Ρομποτικής, Διάνα Βουτυράκου, τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ για τις επερχόμενες εκλογές.

Ο καθηγητής Αιματολογίας στην Ιατρική σχολή της Σορβόνης, Γρηγόρης Γεροτζιάφας και η καθηγήτρια ρομποτικής, Διάνα Βουτυράκου θα είναι υποψήφιοι βουλευτές με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές στην Α΄ Θεσσαλονίκης και τη Δυτική Αττική, αντίστοιχα.

Την ανακοίνωση έκανε ο Αλέξης Τσίπρας, με αναρτήσεις του στα social media:

Να σημειωθεί ότι το απόγευμα της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, στο επίκεντρο της οποίας βρέθηκε το κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματος και τα ψηφοδέλτια για τις εκλογές του 2023, στην τελική ευθεία προς τις κάλπες.

Μάλιστα, την ερχόμενη Κυριακή, οπότε θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, αναμένεται να ανακοινωθεί και το υπόλοιπο 25% των ψηφοδελτίων.

Ποιος είναι ο Γρηγόρης Γεροτζιάφας

Οι Αλέξης Τσίπρας και Γρηγόρης Γεροτζιάφας
Οι Αλέξης Τσίπρας και Γρηγόρης Γεροτζιάφας

Είναι διευθυντής της ερευνητικής ομάδας "Cancer, Vessels, Biology and Therapeutics" INSERM UMRS-938, Sorbonne University στο Παρίσι. Είναι επικεφαλής μεταπτυχιακού προγράμματος στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Σορβόννης στο Παρίσι.

Επίσης είναι επισκέπτης καθηγητής στην Ιατρική Σχολή Loyola (Τμήμα Μοριακής Φαρμακολογίας και Θεραπευτικής), Σικάγο και στην Ιατρική Σχολή Hofstra/Northwell (Τμήμα Ιατρικής , Υπηρεσίες Αντιπηκτικής και Κλινικής Θρόμβωσης) Νέα Υόρκη ΗΠΑ και στην Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Ποια είναι η Διάνα Βουτυράκου

Οι Αλέξης Τσίπρας και Διάνα Βουτυράκου
Οι Αλέξης Τσίπρας και Διάνα Βουτυράκου

Είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών, Ιδρύτρια και Γενική Διαχειρίστρια της Unique Minds. Το 2018 κατέκτησε την πρωτιά στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ρομποτικής στη Σανγκάη.

Είναι η πρώτη Ελληνίδα που έγινε δεκτή σε Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής ως μέλος κριτικής επιτροπής και η νεότερη ηλικιακά που βρέθηκε σε αυτή τη θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)