Τρίτη 2 Μαΐου 2023

Μητσοτάκης: Δεν θέτω ποσοτικούς στόχους- Θέλω καθαρή νίκη στις 21 Μαϊου

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 


Ο πρωθυπουργός επανέλαβε τη θέση υπέρ αυτοδύναμων μονοκομματικών κυβερνήσεων, αμφισβητώντας τη δυνατότητα συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, ενώ ζήτησε καθαρή νίκη της ΝΔ στις εκλογές. Επανέλαβε ότι δεν θα μειωθούν ΦΠΑ και ΕΦΚ

Στο στόχο της αυτοδύναμης κυβέρνησης επέμεινε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επιχειρώντας να αιτιολογήσει γιατί στις εκλογές της 21ης Μαϊου δεν θα συζητήσει για συνεργασίες.

Σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, ο κ. Μητσοτάκης αμφισβήτησε τη δυνατότητα αποτελεσματικής συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, επικαλούμενος τις δηλώσεις του Νίκου Ανδρουλάκη για το πρόσωπο του πρωθυπουργού, αλλά και τη στάση του Κινήματος σε μία σειρά θεμάτων όπως το άρθρο 16 και τα ιδιωτικά ΑΕΙ.

Ερωτηθείς εάν για τη Νέα Δημοκρατία το 31% στις πρώτες εκλογές θα είναι αποτυχία ενώ το 34% επιτυχία, ο πρωθυπουργός απέφυγε να απαντήσει. "Θέλω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στη μία και μοναδική κάλπη που είναι μπροστά μας. Δεν θέτω ποσοτικούς στόχους", δήλωσε και τόνισε ότι στόχος είναι "η νίκη να είναι τόσο καθαρή, που να μην αμφισβητείται την επόμενη ημέρα ποιος πρέπει να σχηματίσει κυβέρνηση και ποιος να είναι πρωθυπουργός. 

Πηγή: news247.gr

4 σχόλια:

  1. Και παλιότερα γιατί έθετες ποσοτικούς;
    Κι όταν λες καθαρή νίκη τι περιμένεις; Να ξεπλυθείς από τη βρόμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα είναι γνωστό ότι είναι άνθρωπος τη ποιότητας και όχι της ποσότητας.
    Οικογενειακό χαρακτηριστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μητσοτάκη #..........................#
    Ποιοτικά πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μητσοτάκη ??????? η βρόμα και η μπόχα δεν ξεπλένεται ούτε με kezap ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)