Τρίτη 2 Μαΐου 2023

Διέψευσε ο Τσίπρας τα περί συνάντησής του με τον Βαρουφάκη

Διέψευσε ο Τσίπρας τα περί συνάντησής του με τον Βαρουφάκη
 
Με ειρωνικό τρόπο απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Απογευματινή» ότι συναντήθηκε με τον Γιάνη Βαρουφάκη.
Διέψευσε ο Αλέξης Τσίπρας το δημοσίευμα της εφημερίδας «Απογευματινή», το οποίο μάλιστα αναπαρήγαγε νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο OPEN, περί συνάντησής του με τον Γιάνη Βαρουφάκη στο Σούνιο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για fake news και μεθόδους Τραμπ τα περί συνάντησής του με τον επικεφαλής του ΜέΡΑ25 την Πρωτομαγιά. «Ναι, πήγαμε να πιάσουμε τον Μάη», είπε ειρωνικά.

«Αυτές είναι οι μέθοδοι Τραμπ. Βγάζει η Απογευματινή το δημοσίευμα και το αναπαράγουν οι «παπαγάλοι» κι αναφέρθηκε και ο κ. Μητσοτάκης σε αυτό. Κατανοώ όμως τον κ. Μητσοτάκη. Έχασε τον Σόιμπλε, του έμεινε το φάντασμα του Βαρουφάκη. Ο έρωτας του Μητσοτάκη για τον κ. Βαρουφάκη είναι μονόπλευρός. Αλλά και ο κ. Βαρουφάκης έχει εμμονές. Δεν κάνω συναντήσεις με αρχηγούς κομμάτων. Όταν γίνουν θα γίνουν στα φανερά», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας.

Διάψευση και από τον Βαρουφάκη

Λίγη ώρα μετά τη διάψευση του Αλέξη Τσίπρα, διέψευσε και ο Γιάνης Βαρουφάκης ότι συναντήθηκαν μεταξύ τους. «Μόνο ενδεικτική της απελπισίας του κ. Μητσοτάκη είναι η αναφορά του (”δεν το υιοθετώ αλλά λένε…”) στα fake news περί επίσκεψής μου στο εξοχικό του κ. Τσίπρα», ανέφερε, σε δήλωσή του, ο Γιάνης Βαρουφάκης και πρόσθεσε: «Τόσο μεγάλη ανάγκη έχει να συσπειρώσει τη δεξιά πολυκατοικία που επιστρατεύει μύθευμα χυδαίας δεξιάς φυλλάδας;».

Πηγή: ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)