Τρίτη 23 Μαΐου 2023

«Κόντρες »σε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ στην Αλμωπία με φόντο τις δημοτικες εκλογές

 


Παρασκήνιο με κόντρες ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ σε Αλμωπία , φέρονται να αρχίζουν  με αιτία το αποτέλεσμα των  βουλευτικών εκλογών  και φόντο τις δημοτικές εκλογές .
Ήδη η χείρα φιλίας που άπλωσε προς συγγεν'η κόμματα  σε κεντρικό επίπεδο ο ΣΥΡΙΖΑ , υην παίρνει πίσω , δεν αποκλείεται να επεκταθεί και στην περιφέρεια. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές η διακριτική τοποθέτηση υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που φέρονται να στήριξαν   συγκεκριμένους υποψηφίους , άνοιξε αντιπαραθέσεις. Επειδή μάλιστα το μέγεθος των αποτελεσμάτων  και η μεγάλη ψαλίδα  στους σταυρούς προτίμησης ‘ήταν μεγάλη , πυροδότησε το φυτίλι που ήταν έτοιμο να ανάψει. Κατά πόσο μπορεί να επηρεάσει και την πορεία των δημοτικών  εκλογών θα φανεί σύντομα. ‘Οπως  σύντομα θα φανεί κατά πόσο έχουν βάση  όλα αυτά , καθώς οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο  και για προσχώρηση  λεγόμενων ισχυρών υποψηφιοτήτων  που μέχρι τώρα θεωρούνται αδιανόητες σε συνδυασμούς και μπορούν να ανατρέψουν πολλά δεδομένα.  Όλη αυτή γκρίνια ¨ευνοεί¨ κάπως την σημερινή δημοτική αρχή , αλλά ασφαλώς από μόνη της δεν φτάνει για την διαμόρφωση του όποιου κλίματος .Εκείνο που δεν αμφισβητείται ,εκ του αποτελέσματος των βουλευτικών εκλογών , είναι ότι η Νέα Δημοκρατία , αξιοποίησε στο έπακρο , κάθε
μηχανισμό εξουσίας που είχε. Κράτος , περιφέρεια , Δήμους. Κατι που αναμένεται να πράξει και τον Οκτώβρη.

 Οι φερόμενοι υποψήφιοι δήμαρχοι Αλμωπίας , προφανώς το έχουν υπ όψη τους αυτό και   σύντομα πρόκειται να προσαρμοστούν αναλόγως.

10 σχόλια:

  1. Όπως πανελλαδικά χαιροντε οι Πασοκοι για την καθίζηση του ΣΥΡΙΖΑ,έτσι και εμείς θα τους πληρώσουμε τον Οκτώμβρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Προκοπιδης και στον Παρουτογλου με τους δεξιούς που έχουν και τους πασοκτσηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι σε Μπινος και μπατση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι ξεκάθαρο,πρώτοι σε ψήφους στην Αλμωπία η Ραχήλ του Προκοπιδης και δεύτερος ο ξυλουργιδης του Παρουτογλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από που προκύπτουν αυτά. Είναι κατευθυνόμενο το σχόλιο;

      Διαγραφή
  5. Η αλήθεια πάντως είναι,ότι για το ΠΑΣΟΚ μονο αντιπαλος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ,δεν το ενδιαφέρει η ΝΔ,ούτε κυβέρνηση να έβγαιναν,δεν θα πανηγύριζαν με τόσο μίσος,όχι επειδη ανέβασαν τα ποσοστά,αλλά επειδή έπαθε πανωλεθρία ο Τσίπρας και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑ ΜΟΝΟ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΝΔ , ΣΥΡΙΖΑ , ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΑΣ ΣΤΗΡΙΧΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είδες πόσους σταυρούς πήραν από τον τόπο τους οι τοπικοί υποψήφιοι. Ούτε ο τόπος δεν θέλει το καλό του. Αφήστε τουλάχιστον να περνάν καλά οι επιτήδειοι. Τζάμπα κουράζεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κανείς δεν αγιάζει στον τόπο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)