Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση με Σέρβους εκτελεστές στην Ελλάδα

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση με Σέρβους εκτελεστές στην Ελλάδα
 
 
 
Δράστες φέρονται Σέρβοι κακοποιοί οι οποίοι εκτελούσαν συμβόλαια θανάτου σε χώρες της Ευρώπης.

Εγκληματική οργάνωση από τη Σερβία η οποία εκτελούσε συμβόλαια δολοφονιών στη χώρα μας εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ. Ήταν αυτοί που είχαν εκτελέσει εν ψυχρώ σε ταβέρνα στη Βάρη δύο άντρες ενώ έτρωγαν μαζί με τις οικογένειές τους. Επίσης, περίπου έξι μήνες μετά, είχαν κάνει άλλη εκτέλεση δύο ανδρών στην Κέρκυρα ενώ βρίσκονταν μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Θύματα ήταν δυο Μαυροβούνιοι, οι οποίοι εκτελέστηκαν εν ψυχρώ μέσα στο αυτοκίνητό τους, έξω από βίλα που νοίκιαζαν στο Χαλικούνα της Νότιας Κέρκυρας

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εξιχνίαση της υπόθεσης έγινε σε συνεργασία της Ελληνικής Αστυνομίας με την Interpol.

Η εκτέλεση στη Βάρη

Πρωτοφανούς αγριότητας ήταν το έγκλημα με την εκτέλεση δύο ανδρών σε ταβέρνα στη Βάρη, μπροστά στα μάτια των οικογενειών τους, τον Ιανουάριο του 2020. Οι δολοφονίες έγιναν γύρω στις 18:30 το απόγευμα ενώ τα θύματα ήταν στην ταβέρνα μαζί με τις οικογένειες και τα παιδιά τους.

Οι τέσσερις κουκουλοφόροι άρχισαν να πυροβολούν εναντίον τους προκαλώντας πανικό στους θαμώνες της ταβέρνας. Όλα εκτυλίχθηκαν μέσα σε 30 δευτερόλεπτα. Αμέσως μετά, οι δράστες εξαφανίστηκαν με ένα ΙΧ - κατά πληροφορίες τύπου SUV.

Οι δύο άνδρες, ένας από τη Σλοβενία και ένας από το Μαυροβούνιο και η γυναίκα διακομίστηκαν στο Ασκληπιείο της Βούλας. Οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο των δύο ανδρών, ενώ η γυναίκα νοσηλεύτηκε με τραύματα στα πόδια.

dolofonia_bari_8116a.jpg

dolofonia_bari2_74e89.jpg

δολοφονια βαρη, ταβερνα βοσκοπουλα

δολοφονια ταβερνα βοσκοπουλα, βοσκοπουλα βαρη 

Πηγή: ieidiseis.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)