Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης για την άνοδο στην Γ’ Εθνική

Τα πρωταθλήματα των τοπικών ΕΠΣ βρίσκονται προς την τελική τους ευθείαΣε ορισμένους νομούς  Νομούς διεξάγονται τα Play Off .

 Η κατάσταση που επικρατε μέχρι στιγμής   σε κάθε τοπική Ένωση για τους πρωταθλητές που θα αντιμετωπίσει στα μπαράζ ανόδου, ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Πέλλας Απόλλωνας Κρ. Βρύσης  που έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά την πρώτη θέση. 

Στις υπόλοιπες Ενώσεις  οι ομάδες που θα αντιμετωπίσει ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Πέλλας αναδεικνύονται πρωταθλήτριες μέσα από μίνι πρωτάθλημα   play off, με εξαίρεση την ΕΠΣ Κιλκίς όπου για να υπάρξουν Play Off θα πρέπει να υπάρχει η βαθμολογική διαφορά των 4 βαθμών και κάτω.

 

 

ΕΠΣ Ημαθίας

 

Στην Ημαθία η ΑΕ Αλεξάνδρειας οδηγεί την κούρσα  αήττητη και παραμένει το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Ακολουθεί ο ΦΑΣ Νάουσα  ,  με πλούσια ιστορία και παρουσία στην Α΄Εθνική,είναι το μεγάλο αουτσάιντερ και η μόνη ομάδα που μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση

 

Βαθμολογία

 ΑΕ Αλεξάνδρειας 55

 ΦΑΣ Νάουσα 46

  

ΕΠΣ Κιλκίς

 Στο Κιλκίς ο ιστορικός Κιλκισιακός είναι η ομάδα που προπορείναι μπροστά στην βαθμολογία,με την συμμετοχή του στα μπαράζ ανόδου να μοιάζει αρκετά πιθανή, καθώς πανίσχυρο ρόστερ για τα δεδομένα της ΕΠΣ Κιλκίς, με την ΑΕ Πολυκάστρου να έχει μειώσει την βαθμολογική διαφορά και να  φαίνεται απειλητική.

 

Βαθμολογία

 Κιλκισιακός 51

 ΑΕ Πολυκάστρου 47

 Πάικο Γουμένισσας 42

 

Υ.Γ Για να υπάρχουν αγώνες play off βαθμολογική διαφορά του 1ου με τον 2ο πρέπει να είναι 4 βαθμούς και κάτω στην τελική βαθμολογία, σε περίπτωση που είναι 5 βαθμούς και πάνω δεν διεξάγονται αγώνες play off.

 

 

ΕΠΣ Μακεδονίας

 Με την διεξαγωγή των αγώνων play off συνεχίζεται η δράση στην ΕΠΣ Μακεδονίας με μεγάλα φαβορί για τηη κατάληψη των δύο προνομιούχων θέσεων τα ΙΕΚ Δέλτα και την ΑΕ Ευόσμου και αουτσάιντερ τους Ακρίτες Συκεών και την Δόξα Ασσήρου.

 

Βαθμολογία Play Off

 

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 31

 AE Eυόσμου 30

 Ακρίτες 25

 Δόξα Ασσήρου 25

 Παύλος Μελάς 23

 Υ.Γ Η δεύτεραθλήτρια θα συμμετέχει στον 2ο όμιλο με τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Πέλλας.

 

 

ΕΠΣ Πιερίας

 

Στην Πιερία ξεκίνησαν τα Play Off με τον Αιγινιακό  στον πάγκο του οποίου πήγε πρόσφστς σπό την Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου ο Λεωνίδας Μπίλης, αυτήν την στιγμή προηγείται στην βαθμολογία και να ακολουθεί με αξιώσεις η Ακαδημία Πλαταμώνα, ενώ αουτσάιντερ είναι  Ερμής Εξοχής.

 Βαθμολογία Play Off

 Αιγινιακός 57

 Ακαδημία Πλαταμώνα 54

 Ερμής Εξοχής 51


ΕΠΣ Φλώρινας

 

Στην Φλώρινα τέσσερις ομάδες διεκδικούν τον τίτλο ΠΑΣ Φλώρινας, Ερμής Αμυνταίου Ατρόμητος Κ. Κλεινών και Μελιτέας Μελίτης.

 Βαθμολογία

 ΠΑΣ Φλώρινας 25

 Ερμής Αμυνταίου 22

 Ατρόμητος Κ. Κλεινών 22

 Μελιτέας Μελίτης 19

 

 

ΕΠΣ Χαλκιδικής

 

Στην Χαλκιδική τελείωσε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και θα ξεκινήσουν τα Play Off με τον ΠΟ Μουδανιών να είναι το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

 

Βαθμολογία Play Off

 ΠΟ Μουδανιών 55

 ΠΟ Ν. Καλλικράτειας 49

 Διγενής Λακκώματος 47

 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)