Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

Κύπρος 1974 Μαρτυρίες και Τεκμήρια! Ένας άνθρωπος πολεμά τη λήθη με ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ-Οδ.Χρήστου

  
Όσοι προσπαθούν να οδηγήσουν το Κυπριακό στο κελί της λήθης και της «λύσης» , βρίσκουν ακόμη μαχητές που αντιστέκονται…. Ανθρώπους που μόνοι τους, χωρίς καμία βοήθεια συγκεντρώνουν στοιχεία για την τουρκική εισβολή ,αλλά και για εκείνους που χάθηκαν.

Για τους αγνοούμενους… Ένας απ΄ αυτούς τους μαχητές που υπερασπίζονται την ιστορία και πολεμούν τη λήθη, μιλά στο militaire channel. Ο κ. Οδυσσέας Χρήστου, έχει δημιουργήσει μια απίστευτη «δεξαμενή» με ντοκουμέντα από τις ημέρες της τουρκικής εισβολής. Φωτογραφίες Κυπρίων που αιχμαλωτίστηκαν από τα τουρκικά στρατεύματα, στοιχεία για την τύχη τους, ντοκουμέντα για το πως έγινε η εισβολή, ποιοι γνώριζαν ,ποιοι παρακολουθούσαν την τουρκική αποβίβαση….

Από τα στοιχεία που συγκεντρώνει ,έχει κατορθώσει να δώσει τέλος στην αγωνία ανθρώπων που είχαν αγνοούμενους. Όχι με ευχάριστα μαντάτα. Ο κ.Χρήστου έχει συγκεντρώσει στοιχεία για τις αγριότητες, για τα εγκλήματα πολέμου των Τούρκων στην Κύπρο. Για όλα αυτά που η ευαίσθητη σε άλλες περιπτώσεις Δύση, δεν λέει κουβέντα πια. Παρακολουθήστε το πρώτο μέρος της συνέντευξης του Οδυσσέα Χρήστου για τον Αττίλα 1 και όσα στοιχεία έχει συγκεντρώσει. Θα ακολουθήσει και δεύτερη συνέντευξη , για τον Αττίλα 2.

Πηγή: militaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)