Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

Μαρινέλλα: Το συγκλονιστικό βίντεο με τη στιγμή που κατέρρευσε - «Πάγωσαν» όλοι στο Ηρώδειο

Μαρινέλλα: Το συγκλονιστικό βίντεο με τη στιγμή που κατέρρευσε - «Πάγωσαν» όλοι στο Ηρώδειο

 
 

Σε σοβαρή κατάσταση η Μαρινέλλα στο «Υγεία» - Βαριά εγκεφαλική αιμορραγία η διάγνωση των γιατρών

  Σοβαρή κρίνεται η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας, η οποία λιποθύμησε την ώρα που τραγουδούσε στο Ηρώδειο το βράδυ της Τετάρτης (25/9).

Ειδικότερα, οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών κάνουν λόγο για «βαριά εγκεφαλική αιμορραγία».

Η Μαρινέλλα αποχώρησε υποβασταζόμενη από τη σκηνή στο Ηρώδειο και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Ο χρόνος «πάγωσε» στο Ηρώδειο, το βράδυ της Τετάρτης (25/9), όταν η Μαρινέλλα λιποθύμησε στη συναυλία κατά τη διάρκεια της συναυλίας της.

Μάλιστα, σύμφωνα με βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Μαρινέλλα κατέρρευσε επί σκηνής ενώ ερμήνευε το τρίτο τραγούδι της βραδιάς. Συγκεκριμένα, η σπουδαία τραγουδίστρια λιποθύμησε ενώ έλεγε τους εξής στίχους: «Εγώ και εσύ, πόσο η ζωή να μας μισεί; Φεύγεις και φεύγω, και πού πάμε; Εγώ και εσύ, Θεέ μου, μας έμαθες εσύ τόσο πολύ να αγαπάμε».

Όπως είναι φυσικό, οι θεατές σοκαρίστηκαν ενώ οι συνεργάτες της Μαρινέλλας έτρεξαν στη σκηνή να της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Η Μαρινέλλα, στη συνέχεια, όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί, αποχώρησε από τη σκηνή υποβασταζόμενη και διακομίσθηκε εσπευσμένα σε ιδιωτικό νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις. Βέβαια, η συναυλία στην οποία θα λάμβανε μέρος και ο Αντώνης Ρέμος, διεκόπη.

Σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής αναφέρθηκε το εξής: «Λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας της Μαρινέλλας η σημερινή συναυλία στο Ηρώδειο αναβάλλεται, καθώς οι γιατροί συνέστησαν περαιτέρω εξετάσεις. Η εταιρεία παραγωγής θα επανέλθει άμεσα με σχετική ανακοίνωση. Σας ευχαριστούμε πολύ».

Ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής για τη διακοπή της συναυλίας της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο, 25 Σεπτεμβρίου 2024 

Πηγή:ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)