Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Σοκ στην Ανδραβίδα: 12χρονος βρήκε σφαγμένους μητέρα - πατριό και πνιγμένα τα δυο ανήλικα αδέλφια του

Σοκ στην Ανδραβίδα: 12χρονος βρήκε σφαγμένους μητέρα - πατριό και πνιγμένα τα δυο ανήλικα αδέλφια του

 

 

Ένα άγριο έγκλημα συγκλονίζει την Ανδραβίδα από το απόγευμα της Τετάρτης (2/3), όπου μια μάνα, ένας πατέρας και τα δύο από τα τρία παιδιά τους βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους.

Βασικός ύποπτος της οικογενειακής τραγωδίας φέρεται να είναι ο αλλοδαπός πρώην σύζυγος της άτυχης γυναίκας που δολοφονήθηκε και πατέρας του τρίτου παιδιού, που γλύτωσε από το μακελειό.

Το φρικιαστικό περιστατικό σημειώθηκε κοντά στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου, όπου - σύμφωνα με τις μαρτυρίες - το 12χρονο αγόρι εντόπισε νεκρούς μέσα σε λουτρό αίματος, την μητέρα του, τον πατριό του και τα δύο ανήλικα αδέρφια του, ηλικίας μόλις ενός και δύο ετών.

Ο δράστης φέρεται να έσφαξε το ζευγάρι, ενώ τα δύο παιδάκια βρέθηκαν με ενδείξεις ασφυξίας, χωρίς όμως αυτό να έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.

andravida2

Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής, καθώς και κλιμάκια της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών ερευνών, που προχώρησαν σε αυτοψία, επιχειρώντας να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη.

Σημειώνεται, πως αρχικά υποστηρίχθηκε πως ο φερόμενος ως δράστης προέβη σε αυτοκτονία μετά την αποτρόπαια πράξη. Σύμφωνα ωστόσο με νεότερες πληροφορίες, βρίσκεται εν ζωή με τις έρευνες να είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του.

Βίντεο από το σημείο της τραγωδίας κοινοποίησε το Patrisnews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)