Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Θρίλερ στην Ανδραβίδα: Έχει άλλοθι ο πρώην σύζυγος – Θέμα χρόνου η εξιχνάση (photos)

 

Νέα τροπή φαίνεται ότι παίρνουν οι έρευνες για την τετραπλή δολοφονία στην Ανδραβίδα.

Ο πρώην σύζυγος της μητέρας που είχε μπει στο στόχαστρο ως βασικός ύποπτος, σύμφωνα με νέες πληροφορίες δεν είναι ο δράστης.

Ο χρόνος του εγκλήματος δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα αλλά φαίνεται πως είναι στο χρονικό διάστημα από τις 2.00 μέχρι λίγο πριν τις 7.00 το απόγευμα.

Όπως αναφέρει το protothema αν και οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν τις αστυνομικές αρχές να αναζητούν τον πατέρα του 12χρονου αγοριού, του μόνου από την οικογένεια που επέζησε καθώς έλειπε από το σπίτι την ώρα των φόνων, εν τούτοις ο άνδρας έχει άλλοθι καθότι εργαζόταν την ώρα του τετραπλού φονικού.

Την ίδια ώρα, το pelop.gr αναφέρει, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, ότι δράστης των δολοφονιών είναι ενα τρίτο πρόσωπο, που ειχε κατα τα φαινόμενα διαφορές με το ζευγάρι, και «βγάζει» από το «κάδρο» των πρώην σύζυγο της μητέρας.

Όπως αναφέρει το ilialive όλη η τοπική κοινωνία της Ανδραβίδας μιλά πλέον ανοικτά για τον άνθρωπο που φέρεται να είναι πλέον ο βασικός ύποπτος του αποτρόπαιου φονικού.

Πέρα από το ότι αποτελεί απόλυτα γνώριμο άτομο της οικογένειας που δολοφόνησε, μιλούν για έναν πολύ σκληρό χαρακτήρα και εξιστορούν διάφορα για την κοινωνική του συμπεριφορά. 

Οι αστυνομικές αρχές τον αναζητούν εντός και εκτός Ηλείας καθώς εκτιμούν πως έχουν “κλειδώσει” την υπόθεση…

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες η εξιχνίαση της σοκαριστικής τετραπλής δολοφονίας είναι θέμα χρόνου.

Τα τέσσερα μέλη της οικογένειας βρήκαν τραγικό θάνατο με διαφορετικό τρόπο αφού τα δυο παιδιά φαίνεται να πέθαναν από ασφυξία ενώ το ζευγάρι φέρεται να κατέληξε από πυροβολισμούς που δέχτηκε.

Σε σοκ ο 12χρονος

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο 12χρονος και μοναδικός επιζών της οικογένειας με τους αστυνομικούς να μην μπορούν να του πάρουν κατάθεση και αυτό αναμένεται με την παρουσία παιδοψυχολόγου.

Όπως αναφέρει το protothema, στην Ανδραβίδα μεταβαίνει ο βιολογικός πατέρας του ανήλικου αγοριού ο οποίος είναι Έλληνας, εργάζεται στην Αθήνα και θα πάει να δει και ενδεχομένως να πάρει το παιδί του.

Ο 12χρονος ο οποίος μέχρι χθες το βράδυ δεν γνώριζε ότι η μητέρα του είναι νεκρή, είχε μπει στο σπίτι και βρήκε τον μικρότερο αδερφό του σκοτωμένο, ενώ τα άλλα πτώματα δεν τα είδε αφού ο δολοφόνος τα είχε μετακινήσει από τα σημεία που τα εκτέλεσε προκειμένου να τα εξαφανίσει.

Τρομαγμένος και σοκαρισμένος ο 12χρονος αναζήτησε βοήθεια…

Ψάχνουν υλικό από κάμερες

Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή το σπίτι του εγκλήματος ενώ αναμένουν και την κατάθεση του 12χρονου μόλις εκείνος καταφέρει να το κάνει εξαιτίας του σοκ στο οποίο βρίσκεται. Στο σημείο έχουν βρεθεί και συλλεχθεί κάλυκες από πυροβόλο όπλο ενώ η αστυνομία θα εξετάσει τις διαπροσωπικές σχέσεις του ζευγαριού με συγγενείς και φίλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, η ιατροδικαστική διερεύνηση της υπόθεσης, που ξεκίνησε με τη συλλογή στοιχείων από το σπίτι και την αποθήκη, αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο το πρωί, όταν θα έχουν γίνει οι νεκροτομές και στις τέσσερις σορούς, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και εργαστηριακές εξετάσεις.

Επίσης, οι αστυνομικοί προσπαθούν να αξιοποιήσουν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Πηγή: topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)