Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Μακελειό στην Ανδραβίδα: Ανοιχτό το ενδεχόμενο η οικογένεια να δολοφονήθηκε

Μακελειό στην Ανδραβίδα: Ανοιχτό το ενδεχόμενο η οικογένεια να δολοφονήθηκε –  Ποιον αναζητά η Αστυνομία

 – Ποιον αναζητά η Αστυνομία

Ο 11χρονος βρήκε όλη την οικογένεια μέσα στα αίματα


Στυγερό έγκλημα έγινε χθες στην Ανδραβίδα Ηλείας όπου πατέρας φέρεται να σκότωσε τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ανοιχτό είναι όμως το ενδεχόμενο, σύμφωνα με το Mega, δράστης να μην είναι ο πατέρας αλλά κάποιο άτομο να δολοφόνησε τα τέσσερα μέλη της οικογένειας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο πατέρας έφερε μαχαιριά στον αυχένα, που δύσκολα θα μπορούσε να την είχε κάνει μόνος του, ενώ μέσα στο σπίτι εντοπίστηκε και ένας κάλυκας.

Σύμφωνα με πληροφροίες του pelop.gr αναζητείται ο πρώην σύζυγος της γυναίκας, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί, το οποίο ήταν και αυτό που βρήκε τα μέλη της οικογένειάς του νεκρά, όταν επέστρεψε σπίτι.

Από την οικογένεια γλίτωσε ο 11χρονος γιος, που δεν βρισκόταν στο σπίτι τη στιγμή του μακελειού. Κάτοικοι, σύμφωνα με μαρτυρίες στην «Πατρίς» είδαν το παιδί να σέρνει το ένα αδελφάκι του στον δρόμο, μέχρι την εκκλησία της περιοχής, ζητώντας βοήθεια. Τα δύο αδελφάκια διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο αλλά ήταν ήδη αργά.

 Newsbeast.

2 σχόλια:

  1. Αχ ψυχούλες τι τραβηξατε.Ο Θεός να σας έχει κοντά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας μην ξεχνάμε και το παιδί που έζησε. Κάποιος θα αναλάβει να το μεγαλώσει, δεν είναι εκεί το θέμα. Το παιδί όμως αυτό αντίκρισε το θέαμα των νεκρών γονέων και αδερφών του, πήρε το αδερφάκι του στα χέρια μήπως και το σώσει. Δεν υπάρχει χειρότερη εμπειρία. Το παιδί αυτό είναι πλέον ακρωτηριασμένο ψυχικά με πληγές που ίσως να μην κλείσουν ποτέ.

      Διαγραφή

(3)