Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Η απάντηση Μαξίμου σε Ανδρουλάκη και για πρόωρες εκλογές

 Η απάντηση Μαξίμου σε Ανδρουλάκη και για πρόωρες εκλογές

 

Ο Γ.Οικόνομου σχολίασε τη δήλωση του προέδρου του ΚΙΝΑΛ για τις δημοσκοπήσεις, αλλά και τα σενάρια για προσφυγή στις κάλπες.

Τις πληροφορίες για πρόωρες εκλογές διαψεύδει, όπως είναι αναμενόμενο, η κυβέρνηση, αντιτείνοντας ταυτόχρονα το δικό της αφήγημα σε αυτό του ΚΙΝΑΛ, το οποίο προεξοφλεί ότι στην επόμενη κάλπη ουσιαστικά θα ηττηθεί και η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, κλήθηκε από το News 24/7 να σχολιάσει τις δηλώσεις του προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος υποστήριξε: “Αν επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπήσεις, το βράδυ των εκλογών θα έχουμε δυο ηττημένα κόμματα, που χάνουν από 8-10 μονάδες και εμείς διπλασιάζουμε σχεδόν τη δύναμη μας.”

Ο κ.Οικονόμου απάντησε ότι: “Το βράδυ των εκλογών ο λαός θα διαμορφώσει με την ψήφο του αποτέλεσμα. Όταν το διαμορφώσει με την ψήφο του, τότε θα κάνουμε σχολιασμούς”.

Έσπευσε να προσθέσει μάλιστα, αν και η ερώτηση δεν αφορούσε τα σενάρια πρόωρων εκλογών, ότι: “Οι εκλογές ειδικά αυτή τη χρονική περίοδο δεν πρέπει να βρίσκονται στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης. Ζούμε ιστορικές στιγμές, αλλάζουν πράγματα στην ήπειρο και η κυβέρνηση ασχολείται με αυτό”.

Όσον αφορά στο αίτημα του κ.Ανδρουλάκη για σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών ώστε να ενημερωθούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τον πόλεμο στην Ουκρανία ο κυβερνητικός εκπρόσωπος το απέρριψε λέγοντας ότι όποιος αρχηγός επιθυμεί μπορεί να ζητήσει κατ ιδίαν ενημέρωση και συνάντηση με τον πρωθυπουργό ή τους αρμόδιους υπουργούς. 

Πηγή:news247.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)