Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Ανακοίνωση ψήφισμα κατά της Ρωσικής επέμβασης στον Λαό της Ουκρανίας


 

======================================================

 

 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΑΛΔΑΣ .WWW.LOYTROPOLEIS.COM ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310905164-anestis_anastasiadis@yahoo.gr 

=================================================================================================

 

Περιμέναμε εδώ και μέρες μπας και βρεθεί κάποια λύση στο όλο θέμα Ουκρανίας Ρωσίας.

Οι δύο συνεδριάσεις που γίνονται για το όλο θέμα ελπίζουμε να υπάρχει η λέξη Ειρήνη και αποχώρηση των Ρωσικών στρατευμάτων από το κράτος της Ουκρανίας.

 

Το θέμα ανεξαρτησίας των λαών είναι επίκαιρο θέμα και θα πρέπει να καθιερωθεί από τον ΟΗΕ  και όσοι δεν  τον εφαρμόσουν θα πρέπει να αποβάλλονται από  αυτόν τον οργανισμό όπως και το Κυπριακό που είναι με αυτήν την κατάσταση επίκαιρο.

 

Καλούμε όλο τον κόσμο να βοηθήσει τους ανθρώπους που έφυγαν από τα σπίτια τους και που σήμερα  γυροφέρνουν   στους διάφορους δρόμους των κρατών της Ε. Ευρώπης με τα παιδιά στην αγκαλιά και με την γνωστή μας πάντα βοήθεια από Κρατικούς οργανισμούς  και διαφόρους άλλους φορείς.  

 

Ο πανελλήνιος σύλλογος ιαματικών πηγών και Λουτροπόλεων  Ελλάδας καλεί όλες τις διοικήσεις των Λουτροπόλεων όλου   του κόσμου να πούνε τη μεγάλη λέξη εδώ και τώρα ειρήνη και αποχωρήσει άμεσα από την Ουκρανία  το Ρώσων στρατιωτών .

 

Δεν είμαστε κατά των Ρώσων πολιτών είμαστε απλά κατά  των ανθρώπων που κάνουν αυτούς τους πολέμους που κάποια στιγμή θα πρέπει να μας ενημερώσουν γιατί  τον κάνουν και όχι να κρύβονται πίσω από τα μεγάλα συμφέροντα.

 

Για το Δ.Σ.. του συλλόγου

 

          ο πρόεδρος

 

    Ανέστης Αναστασιάδης

 

       Τα μέλη του Δ.Σ..   

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)