Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

ΔΕΝ ΕΠΕΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ Η ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ


ΠΑΡΑ τις προσπάθειες που κατέβαλε η πρώην Διοίκηση των Λουτρών  ,δεν κατάφερε να πείσει κανέναν για το χρέος που άφησε ,στη χθεσινή γενική συνέλευση των μετόχων στο Δημαρχείο ,στην Αριδαία.
Η τοποθέτηση της πρώην προέδρου Δήμητρας  Παυλίδου ,η οποία ήταν παρούσα και ζήτησε να παρέμβει, ήταν φιλότιμη και ανθρώπινη . Αναφέρθηκε με αρκετές λεπτομέρειες στο έργο που επιτελέστηκε και που κατά την άποψη της άλλαξε τα Λουτρά ,όμως όταν ρωτήθηκε για το κόστος δεν ήταν σε θέση να ενημερώσει τη γενική συνέλευση έστω και κατά προσέγγιση πόσο κόστισαν . ΄Εδωσε την εντύπωση ότι είχε ουσιαστικά άγνοια και ότι άλλοι κινούσαν τα νήματα. Ο πρώην Δήμαρχος Πέτρος Ζέρζης ,που διατέλεσε επί δυόμισι  χρόνια πρόεδρος στην επιχείρηση ,επανέλαβε για  μια ακόμα φορά ότι οι διάδοχοί τους επιθυμούν να δώσουν  ‘‘πολιτικό αίμα ΄’  στην …κοινή γνώμη. Επί της ουσίας όμως απέφυγε να απαντήσει .
Μόνο ο πρώην διευθύνων σύμβουλος Χρήστος Δόλδης κάλεσε τους μετόχους να πάνε να δουνε τα έργα που έγιναν.
 ΄Αλλωστε από δω και πέρα   ο έλεγχος πρόκειται να γίνει  από τους ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης. Συνεπώς αν όλα είναι σωστά δεν έχουν λόγο να ανησυχούν . Μάλιστα ακόμα και φανατικοί υποστηρικτές τους τονίζουν ότι οι ίδιοι έπρεπε να είχαν ζητήσει έλεγχο για να κλείσουν μια και καλή  όλα αυτά τα κακοήθη στόματα που τους κατηγορούν και τους συκοφαντούν , όπως επικαλούνται. διαρκώς. και να μην τον αρνούνται  με τέτοιο πείσμα.
Από την πλευρά της η σημερινή διοίκηση αναφέρθηκε σε μία σειρά τιμολογίων που δεν συνάδουν  με την απλή κοινή λογική και πραγματικότητα . Κατά την άποψή της θεωρεί ότι πρέπει να γίνει περαιτέρω έλεγχος .
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν η ύπαρξη τιμολογίου  ύψους 135.000,00 ,για αγορά καλλωπιστικών φυτών και δέντρων ,σε μια περιοχή όπου οργιάζει η φύση.
Ακόμ ,τον Δεκέμβριο του 2010, λίγο πριν λήξει η θητεία  της διοίκησης αγοράστηκαν 900 χλωρίνες
Ο Δημοτικός σύμβουλος Νίκος Αποστολίδης ήταν καταιγιστικός κατά του πρώην Δημάρχου Πέτρου Ζέρζη , υπενθυμίζοντας τις παραπλανητικές κατά την άποψή του απαντήσει που έδινε στο δημοτικό συμβούλιο κάθε φορά που ρωτούσε για την πορεία των Λουτρών . Ο Πέτρος Ζέρζης κατηγόρησε για μια ακόμα φορά τον Νίκο Αποστολίδη ότι του επιτίθεται γιατί… με την στάση του απέτρεψε να δικαιωθεί οικόπεδα κοντα στα πρώην σφαγεία Αριδαίας. Ο Νίκος Αποστολίδης τον κάλεσε να μην επικαλείται   αστειότητες  και τον προειδοποίησε ότι αν μιλήσει επί προσωπικού θα ψάχνει μέρος να κρυφτεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)