Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

ΤΟ ΥΠΟΠΤΟ ,,,,,ΗΜΙΧΡΟΝΟ

ΣΙΓΟΥΡΙΑ
Σχεδόν σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του νεαρού Γιάννη Δρένου
στη Νίκη Βορεινού καθώς αποτελεί εισήγηση του κόουτς Γιάννη Λαζάρου. Και παλιότερα είχαν συνεργαστεί στη Φιλώτεια με τις δύο πλευρές να πηγαίνουν πολύ καλά.

ΑΠΟΡΙΑ
Πως είναι δυνατόν ένας νεαρός ταλαντούχος παίκτης του Εθνικού Αριδαίας να καταλήγει ελαφρά την καρδιά στον Εδεσσαϊκό; Ο λόγος για τον Βασίλη Κυριακίδη (Μπίλης) που χάθηκε άδοξα και έφυγε εκτός Αλμωπίας και θα πρέπει να προβληματίσει τους ποδοσφαιρόφιλους.




ΑΛΕΠΟΥΣ
Σκληρός διαπραγματευτής αποδείχθηκε ο γνωστός Αλεπούς παράγοντας της Ένωσης Τσάκων με τη διοίκηση του Αλμωπού για κάποιο ταλέντο της ομάδας του. Παρόλη τη φιλική σχέση με τον Πρόεδρο Κώστα Παλίκογλου και τον Έφορα Ντούρο ο Αλεπούς (όνομα & πράγμα) ελισσόταν σαν τη κυρά Μάρω και τους έφερε σε δύσκολη θέση. Εσείς μπορεί να μην γνωρίζατε τι εστί Αλεπούς τώρα που μάθατε να …..προσέχετε για να έχετε.

ΘΥΣΙΕΣ
Από μακρά βλέπει ο Τουρμέσης το κουμπαράκι του Νιβουρλή καθώς ο Μπαΐτσος είναι υλοτόμος και για να έχει σήμα το τηλέφωνό του ανεβαίνει στην ψηλότερη οξιά. Φίλε Χρήστο το κουμπαριλίκι θέλει θυσίες και εσύ τις κάνεις και με το παραπάνω ….

ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΣ
Ανανεωμένος και με γεμάτες τις μπαταρίες επέστρεψε από τη δεκαήμερη κρουαζιέρα στα νησιά του Αιγαίου Πελάγους ο εκ των κορυφαίων διαιτητών Γιώργος Μιχαηλίδης. Ο έμπειρος Αριδαιώτης ρέφερι έκανε τις διακοπές του και επέστρεψε δριμύτερος για τη νέα σεζόν όπου θα κληθεί να προσφέρει και πάλι τις υπηρεσίες του στα γήπεδα του Ν. Πέλλας όπως πάντα πρώτος στις επάλξεις.

ΚΟΥΙΖ
Γιατί η σχεδόν σίγουρη συνεργασία του έμπειρου επιθετικού Σάκη Χατζηλαμπρινού και του νεαρού γκολκίπερ Κωνσταντίνου Χατζηλαμπρινού με τον ΠΑΣ Ξιφιανής ναυάγησε αιφνιδιαστικά;

ΧΑΡΤΑΚΙ
Χαρτάκι άφησε πριν φύγει για διήμερο ο Πρόεδρος του Αλμωπού στον Έφορα της ομάδας Ντούρο για διάφορα τρέχοντα θέματα. Πρόεδρε, δεν πιστεύουμε να δίνεις χαρτάκια και σε άλλους …

ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗΣ
Ένας παίκτης που ήταν από τους συντελεστές της Νίκης Αξού στην περσινή εκπληκτική πορεία θα αγωνίζεται σε ομάδα της Αλμωπίας. Ο λόγος για τον αμυντικό Βασίλη Καραμαριά που αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Δόξας Εξαπλατάνου ενώ να τονίσουμε ότι η καταγωγή του είναι από τον Εξαπλάτανο.
ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ
Το δίδυμο των …δίδυμων αδελφών Θωμά Λευτέρη και Γιώργο που πέρσι έκαναν παπάδες με τη Θύελλα Σαρακηνών απέκτησε εντελώς αθόρυβα και αστραπιαία ο Αλμωπός δείχνοντας ότι η διοίκηση του διαθέτει αντανακλαστικά. Μεγάλα ταλέντα οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα χρειαστεί όμως να δουλέψουν σκληρά για να καθιερωθούν

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ
Η …Ανακύκλωση Α.Ε. με διευθυντή τον γνωστό Παντελή θέλει να γίνει ο χορηγός του Αλμωπού τη νέα σεζόν. Αυτά μας δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος Παντελής που μάλλον τα έχει οικονομήσει χοντρά αλλιώς δε εξηγείται ….

ΚΟΥΙΖ
Γιατί στο Νεοχώρι κάποιοι θέλουν ν’ αλλάξουν όνομα στην ομάδα τους και να την φωνάζουν Αστέρας Γαρεφίου;

ΛΥΚΟΣ
Σαν τον λύκο που παραμονεύει έξω από το μαντρί κινήθηκε ο παράγοντας του Μ.Α. Όρμας Γιάννης Αβραμίδης στην περίπτωση των Κων/νου και Σάκη Χατζηλαμπρινού καθώς με το που έμαθε το ναυάγιο με τον ΠΑΣ Ξιφιανής σε χρόνο ρεκόρ κατάφερε και απέσπασε το οκέι ενισχύοντας την ομάδα του.


ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΙ
Οι παράγοντες Τάσος Τρίψης (Σαράφης) και Βαγγέλης Μάινος του ΠΑΟ Κερασιάς και του Άρη Νησίου αντίστοιχα τα έλεγαν την περασμένη εβδομάδα και σαν νεοφώτιστοι και γείτονες όλο και κάτι θα σκαρώνουν. Ποιος ξέρει τι να συζητούσαν άραγε;

ΥΠΕΡΟΧΟ
Φίλε, Βασίλη Κίτσο δεν ξέρουμε τι κάνεις μέσα στα γήπεδα και αν βαστάνε τα πόδια σου ακόμα αλλά για το υπέροχο σουβλάκι που κάνεις όλοι έχουν μόνο καλά λόγια να πουν. Μέχρι και ο φίλος σου ο Σάκης ο Χατζηλαμπρινός σε διαφήμισε λέγοντας ότι τέτοιο σουβλάκι δεν έφαγε πουθενά. Ποιος στη χάρη σου δηλαδή…

ΚΟΥΙΖ
Για ποιο λόγο όλοι κρέμονται από τα χείλη του προέδρου του Εθνικού Αριδαίας Δήμου Ούγκρη, όσον αφορά τι θα γίνει με το μέλλον της ομάδας;

ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟΣ
Πλάκα – πλάκα ο Κούης του Άρη Λουτρακίου μπορεί να έχει τα χρονάκια του όμως οι προτάσεις πέφτουν βροχή. Όλες σχεδόν οι ομάδες της Β’ Κατηγορίας χτύπησαν την πόρτα του (ήταν βέβαια κλειστή) ενώ πιέζεται από ομάδες της Α1 και Α Κατηγορίας. Που κατάντησε το ποδόσφαιρο να κρέμονται κάποιοι από τα ….χείλη του Κούη!!!

ΚΟΥΙΖ
Ποιος Πρόεδρος ομάδας της Α1 πρόλαβε κι έκανε δύο φορές διακοπές φέτος;

ΝΙΚΗΤΗΣ
Στο νήμα κέρδισε τους υπόλοιπους διεκδικητές του νεαρού άσου Βασίλη Κυριακίδη ο Εδεσσαϊκός και έτσι πρόσθεσε στο ράστερ του έναν ταλαντούχο παίκτη που υπόσχεται πολλά. Ο 17χρονος παίκτης που διακρίθηκε πέρσι ιδιαίτερα με τον Εθνικό Αριδαίας και υπήρχαν πιέσεις και ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες όμως οι «πράσινοι» ήταν πιο πιεστικοί από τους άλλους και κατάφεραν να πάρουν το οκέι

ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΣ
Στην δοκιμασμένη λύση του Γιώργου Μπέττα κατέληξε ο έμπειρος παράγων και πρώην υπερπρόεδρος Γιώργος Γαλάνης όσον αφορά τον προπονητή για τη νέα σεζόν στον Μ.Α. Εσωβάλτων. Ελπίζουμε αυτή τη φορά η συνεργασία τους να είναι επιτυχημένη και να έρθουν καλύτερες μέρες για την ομάδα του χωριού τους.



ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Αρκετές προτάσεις υπάρχουν για τον υψηλόσωμο γκολκίπερ Πάρη Παρατσανάκη που εδώ και δύο σεζόν υπερασπίστηκε με επιτυχία τα γκολπόστ της Μαύρης Θύελλας Λυκοστόμου. Αν και υπήρχαν προτάσεις από ομάδες Δ’ και Α1 ακόμα δεν έχει υπογράψει σε κάποια ομάδα μέχρι την ώρα που γραφόταν η στήλη. Ταλαντούχος με πολύ μεγάλη βελτίωση θέλει να κάνε άλμα για ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας.

ΕΞΟΔΟΥΧΟΣ
Δεν λέει να κάτσει ο γνωστός πλέον παράγοντας του Αλμωπού ο Γιώργος (Γερμανός) και κάθε βράδυ είναι …εξοδούχος με τον πρόεδρο Κώστα Παλίκογλου και αναζητούν λύσει για τον Αλμωπό. Φίλε, Γιώργο ήταν να μην κάνεις την αρχή τώρα που καλόμαθες ίσως κάποια στιγμή να σε μαζεύουμε και από τα …σκυλάδικα.

ΠΑΓΑΚΙΑ
Και ενώ ο καύσωνας είχε την τιμητική του ακούστηκε μια φωνή δροσιάς στα Λουτρά Λουτρακίου από τις παρευρισκόμενες Ρωσίδες τουρίστριες. Αιτία ήταν τα δροσερά κορμιά των Αντρέα (PLACEBO) και Συρέα που έκαναν την εμφάνισή τους στην πισίνα και ένα κύμα δροσιάς έλουσε τις παρευρισκόμενες. Μάλιστα έγινε σύγκριση με τους ηθοποιούς από τη γνωστή σειρά Μπέιγουοτς

ΔΙΑΚΟΠΕΣ
Τις διακοπές του απόλαυσε συνοδεία της οικογένειάς του το βαρύ πυροβολικό του ΠΑΣ Ξιφιανής Χρήστος Δούμος και πλέον είναι έτοιμος ενόψει των υποχρεώσεών του για τη νέα περίοδο. Σίγουρα όλοι περιμένουν από το πρώτο βιολί του ΠΑΣ να πάρει την ομάδα στις πλάτες τους και να την οδηγήσει στην Α1 Κατηγορία.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ
Οι αφοί Βαγγέλης και Ηλίας Στόικος που αγωνίζονταν στον Εθνικό Αριδαίας αποφάσισαν να αλλάξουν στρατόπεδο και να βρεθούν στον νεοφώτιστο Μακεδονικό Ίδας. Νεαροί και ταλαντούχοι παίκτες μπορούν να βοηθήσουν πολύ την αμυντική γραμμή της ομάδας του Θανάση Κουτρούμπαλου.

ΔΕΛΕΑΡ
Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Γιάννης Τσάλμας, κορυφαίος παίκτης πέρσι στην Α1, θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ Γιαννιτσών ήρθε η δελεαστική πρόταση από τον ΑΟ Μυκόνου, ομάδα Δ’ Εθνικής, και ανατράπηκαν όλα με τον έμπειρο σκόρερ να μην αφήνει αυτή την ευκαιρία και να κατηφορίζει στο πανέμορφο νησί.

ΤΑΛΕΝΤΟ
Ποδοσφαιρικό ταλέντο μας προέκυψε ο Γιάννης ο Ταρίφας, καθώς δέχεται προτάσεις για ν’ αγωνιστεί τη νέα περίοδο. Ταξιτζής είναι, ελαιοχρωματιστής είναι, αλλά ποδοσφαιριστή λίγοι  τον ήξεραν ότι είναι. Είπαμε πολυδιάστατο ταλέντο ο φίλος μας ο Γιάννης ….

ΠΙΕΖΕΙ
Έντονη πίεση ασκεί προς τους διοικούντες της Αναγέννησης Γιαννιτσών ο Βασίλης Χαμπίδης για να πάρει την ελευθέρας του ωστόσο συναντάει δυσκολίες. Ο επιμένων νικά λέει η παροιμία όμως κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με τον νεαρό παίκτη που είχε συμφωνήσει με τη Νίκη Αξού.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
Τι να έλεγαν άραγε ο προπονητής του Εδεσσαϊκού Βασίλης Ασλανίδης και ο Βασίλης Νήρας παίκτης που έχει μεγάλη ποδοσφαιρική αξία και εμπειρία, την περασμένη εβδομάδα;

ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ
Η λέξη «τελεσίγραφο» ήταν μια συνηθισμένη λέξη για κάποιον παράγοντα και αφορούσε τον υπό μεταγραφή παίκτη της ομάδας του. Κάποιες πληροφορίες λένε ότι πετιόταν από τον ύπνο του και φώναζε τελεσίγραφο – τελεσίγραφο …

ΤΕΧΝΗ
Στην νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Κώστα Βουτσά φώναξαν την Έλενα του καφέ PLACEBO για να παίξει τον ρόλο της γυναίκας του Αράπη του Ταμ – ταμ μετά από κάστιγκ που έγινε λόγω του μαυρίσματος επιλέγει αμέσως. Έλενα, αφού σε καλή η έβδομη τέχνη, κάνε γρήγορα …

ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΟΣ
Λύση για όλα έχει βρει ο πρόεδρος του Αλμωπού καθώς για να μη χάνεται καθόλου χρόνος προτείνει στα φιλαράκια του πάντα το ποτό να το πίνουν σε πλαστικό για να μπορούν να φεύγουν ανά πάσα στιγμή. Πρόεδρε ο χρόνος είναι χρήμα αλλά μόνο εσύ πληρώνεις ….

ΧΡΩΜΑ
Μαύρισμα αλά Ναόμι Κάμπελ έκανε η Έλενα του PLACEBO και μπέρδεψε τους πάντες. Έλενα καλές οι αλλαγές στο μαλλί σου αλλά και στο χρώμα που πήρες πάει πολύ …

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ
Μεγάλες μεταγραφές και φουλ για άνοδο πάει ο Αστέρας Νεοχωρίου καθώς η διοίκηση του Τούλη Ερυθρόπουλου έχει σκοπό να πετύχει μεγάλα πράγματα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ
Ο έμπειρος Προμαχιώτης αμυντικός Γιώργος Νάνος αποτελεί πλέον μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟ Φιλώτειας καθώς έλυσε τη συνεργασία του με τον Αλμωπό. Σημαντική προσθήκη για τα μετόπισθεν της ομάδας του Κώστα Τσόρμα που θέλει να μην περάσει τα περσινά όπου έσωσε τον ΠΑΟΦ την ύστατη ώρα.

ΟΝΕΙΡΟ
Το όνειρο  ζωής που είχε ο Παναγιώτης Δημητρίου του Μακεδονικού Ίδας πραγματοποιήθηκε καθώς πήρε μεταγραφή για τον Πολυκαρπιακό. Μια ευχή για καλή συνέχεια στο νέο ξεκίνημα είναι ότι πρέπει.

ΤΡΕΞΙΜΟ
Όλη μέρα στο πόδι είναι ο πρόεδρος του Αλμωπού Κώστας Παλίκογλου καθώς μέσω τηλεφώνου κανονίζει μεταγραφές και αναζητά χορηγούς στη μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε. Όλοι πρέπει να βοηθήσουν για να επιτευχθούν οι στόχοι.

ΧΟΜΠΙ
Σε νέο ρόλο είδαμε τον γνωστό Αλεπού και σε κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει να τον βλέπουμε. Το νέο του χόμπι είναι να παίζει μουσική και να ξεσηκώνει τα πλήθη. Φίλε, Νίκο μήπως είσαι και …σεφ και δε μας το έδειξες ακόμα;

ΠΟΛΙΤΕΣ
Τρελό πάρτι για το …απολελέ και …τρελελέ έστησαν οι δυο διαιτητές καριέρας Κώστας Κόγιος και Νίκος Γεωργίου σε γνωστό μαγαζί. Τα σφηνάκια έδιναν και έπαιρναν και το μπουγέλο ασταμάτητο. Καλοί πολίτες παιδιά και προπάντων καλά σφυρίγματα.

ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ
Το φιλαράκι τους Νιβουρλή βοήθησαν οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι Συρέας και Τουρμπέσης στα Δραγούμεια στην Ίδα καθώς είχαν την φουφού παραμάσχαλα. Οι φίλοι φαίνονται στα δύσκολα λένε και οι δύο τους το απέδειξαν …

ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ
Στις επάλξεις για μια ακόμα σεζόν με τα χρώματα του Άρη Προφήτη Ηλία ο έμπειρος αμυντικός Θεόφιλος Δημητριάδης που θα είναι από τους μπροστάρηδες και φέτος στη μάχη για τη διάκριση. Περιττό να τονίσουμε ότι ο Κώστας Τσαβδαρίδης ποντάρει πολλά πάνω του και περιμένει να γίνουν πράξη στο γήπεδο.

ΕΜΠΕΙΡΟΣ
Στον Μακεδονικό Ίδας τελικά υπέγραψε ο  Βασίλης Γάτσος και οι διοικούντες αλλά και οι φίλοι της ομάδας στηρίζουν πολλά πάνω του στην παρθενική τους συμμετοχή στην Α’ Κατηγορία. Έμπειρος παίκτης με παραστάσεις σε καλές ομάδες μπορεί να βοηθήσει στον στόχο που είναι η άνετη παραμονή.

ΟΠΛΟ
Μια πολύ μεγάλη μεταγραφή ανακοίνωσε ο Απόλλων Καλυβίων και δεν είναι άλλη από αυτή του Ευθύμη Μπουρνάζη που πέρσι αγωνιζόταν στον Μ.Α. Εσωβάλτων. Σπουδαίος παίκτης με εμπειρία σίγουρα θα είναι από τα ισχυρά όπλα για την ομάδα του Νίκου Αντωνά.

ΦΥΤΩΡΙΟ
Άλλος ένας παίκτης από τον Ηρακλή Έδεσσας οδεύει προς τον συμπολίτη Εδεσσαϊκό και ο λόγος γίνεται για τον Χρήστο Παπαηλία που πέρσι διακρίθηκε ιδιαίτερα με τους κυανόλευκους. Ο Γηραιός μια ζωή βοηθάει τον Εδεσσαϊκό μήπως ήρθε η ώρα και οι πράσινοι να βοηθήσουν με τον δικό τους τρόπο μια ομάδα που συνεχώς αποτελεί φυτώριο και τροφοδοτεί με παίκτες;

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ
Την ελληνική υπηκοότητα πήρε ο γκολκίπερ Αρμέν Ογκανέζοφ και έτσι θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ Γιαννιτσών με σκοπό να βοηθήσει στην Δ’ Εθνική. Άλλωστε ο έμπειρος γκολκίπερ ήταν από τους πρωταγωνιστές της ανόδου του Δικεφάλου που πέρσι τρέλανε κόσμο.

ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ
Μετά τον Σεπτέμβριο θα κατέβει ν’ αγωνιστεί σε κάποια ομάδα ο έμπειρος μέσος Χρήστος Παλάνης καθώς μέχρι τότε θα προπονεί τον Ηρακλή Άσπρου
που επανέρχεται δριμύτερος μετά από απουσία τριών χρόνων από τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πέλλας

ΚΑΛΟΣ
Το όνομα του γκολκίπερ Νίκου Σταμανίκη που αγωνίζεται στον Ατρόμητο Λάκκας παίζει για αρκετές ομάδες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην θέση του τερματοφύλακα. Καλός γκολκίπερ μπορεί να βοηθήσει οποιαδήποτε ομάδα τον επιλέξει.

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ
Ο έμπειρος αμυντικός Πέτρος Θάνος επέστρεψε στον Άρη Αμπελειών καθώς έληξε η συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ Αραβησσού. Ο τεχνικός Γιάννης Γυριχίδης αισθάνεται ικανοποίηση από αυτή την κίνηση καθώς πιστεύει στις ικανότητες του έμπειρου ποδοσφαιριστή.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Στον 21χρονο επιθετικό Θωμά Δούμο ποντάρουν πολλά φέτος στον Άρη Αμπελειών που πάνε φουλ για άνοδο. Ο νεαρός παίκτης αναμένεται να είναι αποκάλυψη για τους κιτρινόμαυρους που έχουν τον τρόπο να αξιοποιούν τα νέα παιδιά του χωριού.

ΔΙΔΥΜΟ
Το Αλβανικό δίδυμο Αλφρεντ Χίσα και Μπρίκελ Τζένγκο έκανε δικό του ο ΠΑΟ Φιλώτειας  καθώς τα βρήκε σε όλα μαζί τους και θα αγωνίζονται με τους βραζιλιάνους την επόμενη σεζόν. Οι δυο παίκτες που πέρσι αγωνίστηκαν στην Αναγέννηση Δωροθέας και πρόπερσι στον Άρη Υδραίας μπορούν να βοηθήσουν.

ΚΟΚΟΡΙΑ
Σχεδόν κάθε χρόνο έχουμε τα ίδια όσον αφορά τον Αλμωπό και τον Εθνικό Αριδαίας αυτή την εποχή των μεταγραφών. Στο ίδιο έργο θεατές με τις διοικήσεις των δύο ομάδων να τρώγονται σαν τα κοκόρια όσον αφορά τις μετακινήσεις των παικτών από την μια ομάδα στην άλλη και το αντίστροφο.

ΕΓΓΥΗΣΗ
Τον γκολκίπερ Λάζαρο Δημητριάδη απέκτησε ο ΠΑΟ Φιλώτειας μετά από μαραθώνιες προσπάθειες της διοίκησης. Ο υψηλόσωμος πορτιέρο που τελευταία αγωνιζόταν στον Αλμωπό επιθυμούσε διακαώς την επιστροφή του στην ομάδα του χωριού του και σίγουρα πρόκειται για μεγάλη επιτυχία του ΠΑΟ Φιλώτειας.

ΔΙΑΨΕΥΣΗ
Παρότι ακούγονταν έντονα ότι επιστρέφει στον Όλυμπο Αψάλου τελικά όλοι διαψεύστηκαν όσον αφορά τον έμπειρο επιθετικό Μπάμπη Τοσουνίδη καθώς ο «Σουγιάς» υπέγραψε στον Ηρακλή Γαρεφίου και θα είναι από τα βασικά ατού για τη νέα σεζόν.

ΚΟΥΙΖ
Τι γύρευε άραγε ο γενικός αρχηγός του Εδεσσαϊκού Τάκης Κων/νίδης στη γνωστή παράγκα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην Αριδαία την περασμένη εβδομάδα;

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ
Τελικά παρότι είχε επίσημη πρόταση από την Νίκη Βορεινού ο έμπειρος μέσος Μπάμπης Αντωνιάδης προτίμησε να παραμείνει στην ΑΕΠ Θηριόπετρας για να την ενισχύσει στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

    










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)