Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ

ΤΟΝ νόμο στα χέρια τους πλέον απειλούν να πάρουν κάτοικοι της Αριδαίας εξ ΄αιτίας της δυνατής μουσικής που παίζουν σχεδόν όλα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος  τις βραδινές ώρες κοινής ησυχίας. Κανένας δεν ενδιαφέρεται. Η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη , δηλώνουν αγανακτισμένοι. Οι υπεύθυνοι των καταστημάτων έχουν αποθρασυνθεί  από την ατιμωρησία και την ιδιότυπη ασυλία που απολαμβάνουν.
Ζητούν από τις αρμόδιες αρχές να δώσουν επιτέλους λύση.


4 σχόλια:

  1. ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΠΙΝΟΥΝ "ΤΖΑΜΠΑ" ΟΥΪΣΚΑΚΙΑ Σ΄ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ.
    ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν κανει καποιος μια βολτα στο πεζοδρομο,οντως, θα δεις κυριως αστυνομικους που μπορει να μην ειναι υπηρεσια αλλα ,,,ειναι θεμα.Ο αστυνομικος ειναι λειτουργημα.Δεν ειναι δημ υπαλληλος να πινει καφε και μπροστα του να γινονται παρανομιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΙΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΚΑΦΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε αυτη την κωλοχωρα που ζουμε,ολα να τα περιμενεις...Η μουσικη σας πειραξε ολους σας,το οτι ρημαξαν τα ταμεια,επαιξαν της συνταξεις σας στο χρηματηστηριο,εφεραν εργασιακο μεσαιωνα,εξαφανισαν την μεσαια ταξη,σας κλεβουν στα σουπερ μαρκετ,στα βενζιναδικα,πατε στο δημοσιο να κανετε της δουλειες σας και σας αντιμετωπιζουν σαν σκουπιδια,ειστε στο ελεος του καθε αρπακτικου καθημερινα....ολα αυτα δεν σας πειραζουν? Δεν σας ενοχλουν? Αντε σοβαρευτητε και χαλαρωστε..και πριν βιαστιτε να μιλησετε....περιμενετε λιγο.....δεν ειμαι μαγαζατορας ουτε εχω σχεση με αυτους,εχω να πατησω στα μαγαζια τους χρονια τωρα...Και καλα κανουν οι αρχες και πινουν καφε και ποτα εκει,εσεις φταιτε που τους μαθατε ετσι,ελα μην κρυβεστε ολοι εσεις που φωναζετε,ειμαι σιγουρος οτι εχετε πιει καφε ολοι εσεις που κραζετε παρεα με καποιον απο της 'αρχες' του τοπου σε ενα απο αυτα τα μαγαζια,δηθεν να το παιξετε high class και κωλοκυθια ντουμπανα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)