Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Παιδιά του Α’ Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Αριδαίας «ζωγραφίΖΟΥΝ για τον αθλητισμό».

 
Τη σχολική χρονιά που πέρασε, το Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο ευρωπαϊκό διακρατικό πρόγραμμα «You need exercise»,
που στόχο έχει τη διάδοση της αναγκαιότητας καθημερινής φυσικής άσκησης και την προαγωγή της υγείας των παιδιών των Ευρωπαϊκών πόλεων, πραγματοποίησε πανελλήνιο διαγωνισμό ζωγραφικής με τίτλο: «Τα παιδιά ζωγραφίΖΟΥΝ για τον αθλητισμό».
 Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 2.200 παιδιά, με ατομικές εργασίες, από Παιδικούς Σταθμούς 54 πόλεων όλης της χώρας, μεταξύ των οποίων και το 1ο τμήμα του Α΄Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Αριδαίας (υπεύθυνες: Βασιλική Τότσα, Βαρδάρη Πασχαλίνα).
Τα έργα των παιδιών παρουσιάστηκαν  στη Δημοτική Πινακοθήκη Αθηνών. Στο χώρο εκτέθηκαν 400 έργα, ενώ τα υπόλοιπα  προβλήθηκαν σε οθόνη. Τα πιο αντιπροσωπευτικά βραβεύτηκαν σε ειδική τελετή, από επιτροπή που απαρτίζονταν από προσωπικότητες του χώρου του αθλητισμού, των τεχνών, της επιστήμης και των γραμμάτων.
Στα παιδιά που πήραν μέρος στον παραπάνω διαγωνισμό δόθηκαν έπαινοι.
Στη φωτογραφία μια ομάδα παιδιών του 1ου Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Αριδαίας, που πήραν μέρος στο διαγωνισμό,  με τους επαίνους στα χέρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)