Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Α. ΟΥΡΓΑΖΟΝΤΖΟΓΛΟΥ: Στέλνουν τα μηχανήματα του Δήμου σε ιδιώτες για ρουσφέτια

 

Για πλήρη απαξίωση των εκλεγμένων προέδρων και δημοτικών συμβούλων , έκανε λόγο στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  Αλμωπίας ,
τη Δευτέρα , ο πρώτος σε σταυρούς προτίμησης σύμβουλος της παράταξης του Δημάρχου Αλμωπίας , Απόστολος Ουργαντζόγλου από την Θηριόπετρα.. Κατήγγειλε στο Σώμα , ότι την περασμένη Πέμπτη , της Αναλήψεως εστάλη στο χωριό τους μηχάνημα ,προς εξυπηρέτηση ιδιώτη.
Όταν το αντιλήφτηκαν ζήτησαν περισσότερες εξηγήσεις , αλλά τους αντιμετώπισαν  με τον χειρότερο τρόπο.
Στο δημοτικό συμβούλιο , ο Αντιδήμαρχος Στέφανος Αβραμίκας , χαμηλόφωνα  είπε ότι έγινε λάθος. Όμως παρενέβη ο Αντιδήμαρχος Ανατολικής Αλμωπίας  Γιώργος Γούδης , ο οποίος ζήτησε τον λόγο. , Aφού κατά την άποψη του Α. Ουργαντζόγλου δεν υπάρχει αντιδήμαρχος Αλμωπίας , για ποιον λόγο τον πήρε τηλέφωνο, αναρωτήθηκε. Κατηγόρησε δε τον συνάδερφό του ότι τον έβρισε. Ο Α. Ουργαντζόγλου , του είπε ότι στην πράξη , άλλοι τον κατήργησαν ως αντιδήμαρχο ,αφού ούτε καν τον ενημέρωσαν και αυτόν.
Όσο για τα περί εξύβρισης , τόνισε , ότι ποτέ δεν βρίζει και όσα ισχυρίζεται είναι ψέματα. Παραδέχτηκε ότι του μίλησε σε έντονο τόνο, ποτέ όμως δεν τον έβρισε.
Τέλος κατέληξε λέγοντας ότι  "ντρέπεται με όσα συμβαίνουν  και τελικά κουμάντο κάνουν διάφοροι , ενώ δεν υπολογίζουν τους εκλεγμένους."

9 σχόλια:

  1. Ο καημενος...ο σε μια νυχτα 30 αποφασεις δημαρχιακης...σα δε ντρεπεσαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. h ασυδοσία των εχοντων εξουσια στον α΄ βαθμό τοπικης αυτοδιοικησης δεν εχει ορια, σε θεματα ρουσφετιων ημετερων. Μεχρι και πλαστογραφιες ντοκουμεντων για προσληψη ημετερων (σε εποχιακη εργασια) εχει πέσει στην αντιληψη μου (σε άλλο Δημο). Δυστυχως, δεν υπάρχει τροπος προστασιας των πολιτων και οποιος επιχειρησει να τους καταγγειλει μπλεκει και ο ιδιος. Ο Κυριος Τσανταλης κατηγγειλε καραμπινατες παρανομιες και ομως με δικαστικα τερτιπια αντι να αποδοθει δικαιοσυνη, βρεθηκε και ο ιδιος κατηγορουμενος και ταλαιπωρηθηκε αφανταστα λες και αυτος ηταν το λαμογιο. Δυστυχως. Ομως θα ημουν αδικος αν δεν εδινα συγχαρητηρια στον κ.Ουργαντζογλου, που καταγγελει την ασυδοσια της εξουσιας, μπραβο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο Μπάμπη που λες μπράβο στον Ουργαντζογλου.

      Διαγραφή
    2. η φαντασια σου ειναι φανταστικη, γιατι μονο μπαμπη δεν με λενε. και ερχεσαι να επιβεβαιωσεις το νόημα των οσων γραφω.

      Διαγραφή
  3. Οταν τους εξυπηρετουσε εκεινα τα χρονια δεν εβλεπε; Οι ιδιες νοοτροπιες ειναι και τωρα. Τωρα βλεπει και ακουει και εξισταται. Στερνη μου γνωση να σε ειχα πρωτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αποστολη οσο δικιο και να εχεις με τον βεσκο και χουρσογλου που εχεις διπλα το χανεις! Απομακρυνσου απο αυτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ31 Μαΐου 2017 στις 3:26 μ.μ.

    ΣΤΟΝ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ ΦΙΛΟ 11.43,ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ,ΟΦΕΙΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ,ΟΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΡΤΩ,ΤΟ ΑΝΑΡΤΩ ΕΠΩΝΥΜΑ,ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΑΝΕΝΤΙΜΑ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο δήμαρχος εδώ και καιρό δεν μπορεί να ελέγξει το συνδυασμό του, σιγά σιγά τον εγκαταλειπουν όλο και περισσότεροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το οικόπεδο δίπλα στην παλιά Εθνική τράπεζα είναι Δημοτικό και καθαριστηκε με μηχανήματα και υπάλληλους Δήμου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)