Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Τέλος τα σενάρια για την διευθύνουσα σύμβουλο των Λουτρών Πόζαρ

 

ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

          Τ έλος στα σενάρια κάθε φαντασίας  σε πρώτη φάση για την Βαλεντίνη Χαραλαμπίδου , που παύθηκε από το πόστο της διευθύνουσας συμβούλου των Λουτρών Πόζαρ , μετά την εμπλοκή του ονόματός της σε ... εγκληματική οργάνωση .

     Μετά την την σημερινή της απολογία αφέθηκε ελεύθερη. Όπως είναι γνωστό είχε συλληφθεί την προηγούμενη Τετάρτη στην Αλμωπία, με την κατηγορία για συμμετοχή και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και είχε πάρει προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα Τρίτη  το μεσημέρι.Μετά την  απολογία της στον ανακριτή,  αφέθηκε ελεύθερη σύμφωνα με  έγκυρες πληροφορίες μας .

Έτσι προς το παρόν μένει η χολή εναντίον της  μέσα από αναρίθμητα σχόλια , αλλά και επίσημες δηλώσεις ορισμένων  αιρετών της αντιπολίτευσης του Δήμου Αλμωπίας 

 

Τι ισχυρίζεται

 

«Δε γνωρίζω τους δράστες, ούτε τα θύματα. Δεν έχω καμία, απολύτως καμία, σχέση με την υπόθεση. Είμαι αθώα και θα αποδειχθεί», υποστήριξε η ίδια

 

«Ο εργοδότης της έδωσε εντολή να κλείσει ένα airbnb αλλά της είπε “όχι στο όνομά σου. Κλείστο σε ένα άλλο όνομα”. Η γραμματέας όταν ζει από ένα μισθό δεν μπορεί να φέρει αντιρρήσεις. Οπότε πήρε την κάρτα της θείας της και έκλεισε ένα airbnb. Αν υπήρχε η παραμικρή υπόνοια δεν θα το έκλεινε στη θεία της», δήλωσε τις προηγούμενες μέρες ο συνήγορος υπεράσπισής της Σωκράτης Προβατάς.

 

7 σχόλια:

  1. Μπατση παραιτησου και ετοιμάσου για αγωγή και δυσφιμηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώην δήμαρχε να παραιτηθεί ο νυν ή όχι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Pu.na.xeri.o.mbatsis.apo.nomika.oti.tu.erxete.xestomizi.ke.meta.krivete.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συγχαρητηρια λοιπον...για την ικανοτητα σας να παρουσιαζεται το ασπρο ...μαυρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δικαστήριο έχει ρε οτζα δεν είναι αθώα!το δικαστήριο θα κρίνει αν είναι η όχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν είσαι εσύ ο δικαστής την έβαψε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε παλαιοπρόεδρε πάλι έπεσες έξω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)