Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

Τζαμπατζήδες πολυτελείας οι «300» της Βουλής

 

Τζαμπατζήδες πολυτελείας οι «300» της Βουλής

Γιατί πρέπει όλοι οι βουλευτές να δικαιούνται δωρεάν αυτοκίνητα και μάλιστα luxurius για τις μετακινήσεις τους;


Παχυδερμισμός, «τσιμέντωμα» στο μυαλό, αλαζονεία. Διαλέξτε όποιον χαρακτηρισμό θέλετε, αλλά αυτό το ετήσιο bazzar στη Βουλή με τα δωρεάν αυτοκίνητα στους «Εθνοπατέρες» ξεπερνάει κάθε μέτρο.

Αλήθεια, γιατί πρέπει όλοι, και οι 300 βουλευτές να δικαιούνται ΔΩΡΕΑΝ αυτοκίνητα και μάλιστα luxurius για τις μετακινήσεις τους; Σε ποια δουλειά, σε ποια επιχείρηση του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι απολαμβάνουν τέτοια προνόμια; Είναι λαϊκισμός τα ερωτήματα ή αθεράπευτος παχυδερμισμός να μην μπαίνουν στον δημόσιο διάλογο;

Δόξα τω Θεώ, μια χαρά αποδοχές απολαμβάνουν, η Βουλή θα μπορούσε να τους διευκολύνει με leasing, να παίρνουν ένα αυτοκίνητο που να καλύπτει τις ανάγκες τους.

Δυστυχώς, οι ίδιοι οι «Εθνοπατέρες» δεν καταλαβαίνουν ότι ένα μεγάλο «τμήμα» της απαξίωσης που εισπράττουν και αυτοί και το πολιτικό σύστημα από την κοινωνία των πολιτών οφείλεται σ’ αυτές τις προνομιακές συμπεριφορές.

Μέχρι να το καταλάβουν, δικαίως θα χαρακτηρίζονται τζαμπατζήδες πολυτελείας, σαν τα SUV και τα σεντάν που - τζάμπα - απολαμβάνουν.

Ρ.Σ.

1 σχόλιο:

  1. Ας πάρουν και αυτοί. Μήπως δεν πήραν οι δήμαρχοι, οι περιφερειαρχες, οι γενικοί γραμματείς, υπουργοί κλπ. Αυτό δεν πειράζει. Δεν χωλαίνει το το Ελαδισταν από αυτό.
    Αλλά είναι αυτά που κάνουν κακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)