Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

Δήμος Αλμωπίας: Αυξήσεις τριακόσια τοις εκατό

 


 

Αυξήσεις μέχρι και 300 % θα κληθούν να πληρώσουν οι επαγγελματίες της Αριδαίας  του Λουτρακίου και της Όρμας  ,στα τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού ,προκειμένου να καλυφθούν πολλά ελλείμματα. Αυξήσεις για  τον ίδιο λόγω της τάξης του 50% θα πληρώσουν και τα νοικοκυριά όλης της Αλμωπίας .

Αναγκαίες χαρακτήρισε τις αυξήσεις ο δήμαρχος , εκφράζοντας την παράταξή του , η οποία  και τις ψήφισε.

Υπέρογκες τις χαρακτήρισε η αντιπολίτευση , η οποία  και τις καταψήφισε.

 

 

Ο  δε πρώην Δήμαρχος Χ. Μπάτσης κάλεσε τη Δημοτική Αρχή να ακούσει πρώτα τους πολίτες, οι οποίοι δεν έχουν ενημερωθεί σωστά, να προχωρήσει σε έναν ειλικρινή διάλογο και έπειτα να σκεφτεί οποιαδήποτε αναπροσαρμογή τελών. Παράλληλα, Υπενθύμισε δε ότι 

 «η Αλμωπία δεν ανεβαίνει ψηλά με διπλασιασμό των τελών». Πρότερινε μάλιστα το θέμα να αποσυρθεί για αργότερα, κάτι που απέριψε ο δήμαρχος.

Το Δημοτικό Συμβούλιο ψήφισε ομόφωνα την πρόταση του δημάρχου για το πόστο του διευθύνοντα Συμβούλου  των Λουτρών  Πόζαρ  Τον Νικηφόρο Παπαγιαννόπουλο που ήταν υποψήφιος δημ. Συμβουλος με τον συνδυασμό του.


3 σχόλια:

  1. άρε φορομπήχτη δήμαρχε! καλά τους κάνεις αφού σε ψήφισαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια χαρά σαν τον τσιπρα αριστερός με δεξιές πολιτικές απολύσεις αυξήσεις φόρων δήθεν μετερυθμισεις και το χρέος στο Θεό. Άλλαξε ρώτα Νίκο η λαϊκή και η εργατική τάξη σε ψηφησε μην την ισοπεδώνουμε.. Ντροπή είναι. Περαστικός είσαι. Μην μπινο φέρνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαντάζομαι ρε Πέτρο τι θα έγραφες αν αυτές τις αυξήσεις τίς έκανε ο Μπάτσης. Περαστικά μας λοιπόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)