Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Μ




Να θυμίσουμε την δολοφονία της οικογενείας  των Κένεντι κλπ 
Ζήσαμε εκείνα τα χρόνια και αναρωτιόμαστε τι είδους δημοκρατία είχε τότε η Αμερική  άλλα και τί είδους έχει η σημερινή Αμερική
. Σήμερα έχουμε την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Τραμ ενός ανθρώπου που θέλησε να κάνει πραξικόπημα στην Αμερική για να παραμείνεις στην εξουσία κάτι που δεν έγινε με αποτέλεσμα να τραβιέται στα δικαστήρια και εν μέσω δικαστηρίων να είναι και υποψήφιος ξανά στην αμερικάνικη δημοκρατία.
Το δικό ερώτημα είναι χωρίς τον Τραμ δεν θα υπάρχει Αμερικη : 
Στην Αμερική όταν υπάρχουν τέτοια γεγονότα στην Ελλάδα κάπως τα πράγματα μπερδεύονται και πάντα θέλει Αμερική να είναι αφεντικό αυτής της χώρας. Π..Χ. δολοφονία Κένεντι και πτώση Γεωργίου Παπανδρέου στην Ελλάδα και πραξικόπημα
Εμείς απλά να στείλουμε τις ευχές μας σε όλους τους Aμερικάνους και να τους πούμε ότι αν θέλετε να είστε σοβαρό κράτος να απαγορεύσετε στον κάθε πολίτη να έχει όπλο..
Δυστυχώς αυτό το γεγονός δεν το καταφέρανε όλοι οι προέδρoi  που μέχρι σήμερα περάσανε διότι δεν μπορούν να αντισταθούν στις βιομηχανίας που παράγουν όπλα.
Αρα θα έχουμε αυτά τα γεγονότα αν θέλει κάποιος να πολιτευτή να υπολογίζει ότι ενδέχεται να φύγει από τη ζωή με αυτό τον τρόπο .
      
Ο Προεδρος του Συλλογού 
Ενσωματωμένη εικόνα
 

Ανέστης Αναστασιάδης





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)