Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Γ. Καρασμάνης: Πάντα στο πλευρό των πολύτεκνων οικογενειών




Το τελευταίο διήμερο ο Γιώργος Καρασμάνης είχε τη χαρά να παραβρεθεί στις ετήσιες εκδηλώσεις των Συλλόγων Πολυτέκνων Γιαννιτσών και Έδεσσας, που τελούν υπό την αιγίδα της Μητρόπολής μας.

Ο πρώην Υπουργός συνεχάρη θερμά τον Μητροπολίτη μας Ιωήλ που τιμά τις πολύτεκνες οικογένειες επιβραβεύοντας τα παιδιά τους που, εν μέσω μυρίων δυσκολιών κατάφεραν να επιτύχουν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, αποδίδοντας παράλληλα τις ίδιες τιμές στις νέες πολύτεκνες μητέρες και στις υπερπολύτεκνες οικογένειες. 

Επίσης, έδωσε τα εύσημα στον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπεδίου Αρχιμανδρίτη Εφραίμ για τη βράβευση και τη συμβολική στήριξη των πολύτεκνων οικογενειών και μάλιστα, σε μια περίοδο που στη Χώρα μας το δημογραφικό πρόβλημα προσλαμβάνει δραματικές διαστάσεις.

Ο Γιώργος Καρασμάνης, αναφέρθηκε και στους προέδρους των Συλλόγων – τον Κώστα Μπεκρή των Γιαννιτσών και τον Γιώργο Μίσχο της Έδεσσας. Ειδικότερα δε στη συνεργασία του μαζί τους, καρπός της οποίας ήταν ότι ορισμένες από τις προτάσεις τους τις συμπεριέλαβε σε τροπολογίες του, οι οποίες έγιναν δεκτές από την Κυβέρνηση και έγιναν νόμοι.  

Εξέφρασε μάλιστα την πεποίθηση ότι, και η τροπολογία των 17 βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας για τις μεταγραφές φοιτητών τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών θα γίνει αποδεκτή από την Κυβέρνηση μας.

Ο πρώην Υπουργός επανέλαβε τη διαβεβαίωση ότι – όχι μόνον εκ καθήκοντος, αλλά και ως ¨γόνος¨ και ο ίδιος πολύτεκνης οικογένειας – θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους και στήριγμα σε κάθε δίκαιο αίτημά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)