Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Εγκαίνια τοπικού εκλογικού κέντρου Μάρκου Μπόλαρη στην Εδεσσα


Αύριο Πέμπτη 14 Οκτωβρίου και ώρα 5μ.μ., το απόγευμα, πραγματοποιούνται τα εγκαίνια του τοπικού εκλογικού κέντρου και η παρουσίαση του τοπικού ψηφοδελτίου του συνδυασμού «Μέτωπο Ανάπτυξης», με επικεφαλή υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας τον κ. Μάρκο Μπόλαρη και υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, τον Νομάρχη Πέλλας κ. Μιχάλη Καραμάνη.  

Τα εγκαίνια πραγματοποιούνται στο τοπικό εκλογικό κέντρο του συνδυασμού της Έδεσσας, στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης (οδός Δημοκρατίας).

Στην εκδήλωση προσκαλούνται να παραβρεθούν οι εκπρόσωποι των τοπικών, περιφερειακών και κεντρικών μέσων ενημέρωσης, καθώς επίσης και όλοι οι ενδιαφερόμενοι πολίτες, για την ενίσχυση της τοπικής δημοκρατίας με μία Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση επικεντρωμένη στις ανάγκες των πολιτών και στην ισόρροπη ανάπτυξη της ελληνικής περιφέρειας.

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου και η παρουσίαση του τοπικού σχήματος υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων, θα γίνουν από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Μάρκο Μπόλαρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)