Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Γ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ:ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Ο πρώην υπουργός και βουλευτής ΠΑΣΟΚ Γιώργος Πασχαλίδης, έκανε την παρακάτω δήλωση:
    «Σήμερα το πρωί (7-10-2010) επικοινώνησε μαζί μου ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, με την σύμφωνη γνώμη του πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου και μου ζήτησε να στρατευθώ στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών του Νοεμβρίου, από τη θέση του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης στο πλευρό του υποψήφιου περιφερειάρχη Μάρκου Μπόλαρη.
     Αποδέχθηκα την πρόταση – πρόσκληση σε ένα νέο πολιτικό αγώνα.
     Από το συνέδριο της ΚΕΔΚΕ στην Χαλκιδική τον Μάιο του 2000, υποστηρίζω επίμονα την ανάγκη δημιουργίας ισχυρής αιρετής περιφέρειας.
      Σ΄ αυτή την κατεύθυνση έχω εργαστεί στη διάρκεια της κυβερνητικής θητείας μου (1996-2004) για την εφαρμογή πολιτικών περιφερειακής ανάπτυξης, ιδιαίτερα στο χώρο της Βόρειας Ελλάδας, προωθώντας το στρατηγικό σχέδιο της Μητροπολιτικής Θεσσαλονίκης και της ενδοχώρας της Κεντρικής Μακεδονίας.
     Πιστεύω πως η μεγάλη εθνική προσπάθεια για το ξεπέρασμα της κρίσης που βιώνει η χώρα μας, γεννά καινούριες ιδέες, μας οδηγεί σε καινούριους δρόμους για να κάνουμε πράξη την ισόρροπη ανάπτυξη με κοινωνική δικαιοσύνη που χρειάζεται ο τόπος.
     Στην πορεία ανασυγκρότησης της χώρας ο «Καλλικράτης» είναι ένα νέο σημαντικό βήμα της ελληνικής αυτοδιοίκησης, που υπηρετεί κυρίως την ουσία της διακυβέρνησης.
     Είναι πράξη, όχι προσποίηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)