Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ «Λαϊκής Συσπείρωσης»



Συντοπίτες και συντοπίτισσες,
Σαν «Λαϊκή Συσπείρωση» απευθυνόμαστε σε όλους εσάς που έχετε αγανακτήσει από την οικονομική πολιτική τόσο των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας όσο και των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, και τα αντιλαϊκά οικονομικά μέτρα σε βάρος του λαϊκού εισοδήματος.
Η αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας, παρά τις μεγαλοστομίες του Κ. Καραμανλή ως πρωθυπουργού, οδήγησαν τη χώρα στην οικονομική χρεοκοπία.
Τα αντιλαϊκά μέτρα της σημερινής κυβέρνησης οδήγησαν στη χρεοκοπία τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους, ενώ, και αν ακόμα έλθουν καλύτερες μέρες για την οικονομία, πράγμα αμφίβολο, η θέση των εργαζομένων και των συνταξιούχων θα έχει γίνει πολύ χειρότερη.
Καταδικάστε αυτές τις πολιτικές, καταψηφίζοντας στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Νοεμβρίου τους εκλεκτούς του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας για το Δήμο Αλμωπίας, όσο κι αν εμφανίζονται ως ανεξάρτητοι. Έχουμε δει στην πράξη πόσο ανεξάρτητοι είναι.
Καταψηφίστε όλους εκείνους που μοναδικό ενδιαφέρον τους είναι η δημοτική εξουσία για την εξουσία και τα πλεονεκτήματά της.
Στηρίξτε το συνδυασμό της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για μια διαφορετική προοπτική στο Δήμο Αλμωπίας και στην επαρχία της Αλμωπίας.
Δεν τους βαρεθήκατε να μετράνε μέτρα πεζοδρομίων και τσιμενταύλακα, να μιλάνε πάνω από δέκα χρόνια για … κολυμβητήρια και να μη μιλάνε για τα πραγματικά προβλήματα της επαρχίας και των ανθρώπων της;
Ζητάμε τη στήριξή σας για να επιβάλουμε μαζί είτε σαν συμπολίτευση είτε σαν αντιπολίτευση μια διαφορετική προοπτική στο Δήμο Αλμωπίας.
Για να φέρουμε μαζί στο προσκήνιο τα πραγματικά προβλήματα των εργαζόμενων της επαρχίας, των επαγγελματιών, των συνταξιούχων, της νεολαίας.
Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη. Γιατί πέρα από την όποια κυβερνητική πολιτική, μπορούμε να αξιοποιήσουμε πραγματικά τις δυνατότητες της επαρχίας και να πετύχουμε πολλά περισσότερα.
Σ’ αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε:
ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
ΝΙΚΟΛΑΟ ΦΤΙΚΑ
για Δήμαρχο Αλμωπίας

1 σχόλιο:

(3)