Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ : ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ-ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ-ΕΔΕΣΣΑ

Ο Γιώργος Καρασμάνης εκφράζει την ικανοποίησή του γιατί ο αρμόδιος Υφυπουργός κύριος Μαγκριώτης ανασκευάζει τις απόψεις που είχε διατυπώσει πρόσφατα για θέματα που αφορούν στο Νομό μας.
Είχε αρχικά υποστηρίξει ότι ο Ν. Πέλλας ήταν εκτός των σχεδιασμών των προηγούμενων κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας και ότι αυτές δεν είχαν διαθέσει ούτε ένα ευρώ για το δρόμο Χαλκηδόνα-Γιαννιτσά-Έδεσσα.
Τώρα παραδέχεται, μετά παρέλευση ολίγων ημερών, ότι η πατρότητα του έργου ανήκει στη Νέα Δημοκρατία.
Ο Γιώργος Καρασμάνης είναι βέβαιος ότι ο Υφυπουργός θα εντρυφήσει – αν δεν το έχει κάνει ήδη – στα πρακτικά της Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής της οποίας ο Βουλευτής ήταν πρόεδρος. Καθώς επίσης και στο έγγραφο το οποίο ο Γιώργος Καρασμάνης έχει καταθέσει τον περασμένο Μάρτιο σε σχετική συζήτηση στα πρακτικά της Βουλής.
Εκεί θα διαπιστώσει ποιες ήταν οι δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας για το συγκεκριμένο έργο, ποιες ήταν οι ενέργειες του Γιώργου Καρασμάνη για την υλοποίησή του, καθώς επίσης και ποιες ήταν οι αντιδράσεις των Βουλευτών της Περιφέρειας της Κ. Μακεδονίας.
Πέραν όλων αυτών, το σημαντικότερο που προκύπτει από το τελευταίο Δελτίο του αγαπητού συναδέλφου και Υφυπουργού Γιάννη Μαγκριώτη, είναι ότι επιτέλους το έργο αυτό, καίριας σημασίας για το Ν. Πέλλας, μπαίνει στο στάδιο υλοποίησης.
Επίσης, ο Γιώργος Καρασμάνης αισθάνεται δικαιωμένος από το τελευταίο Δελτίο της εκλεκτής συναδέλφου Βουλευτού του Νομού μας και Υφυπουργού, που επιβεβαιώνει αυτά που ο Βουλευτής είχε ανακοινώσει και τώρα και στο παρελθόν ( Δελτία τύπου 8 Σεπτεμβρίου 2010, 20 Ιουνίου 2007 ) και τα οποία αφορούν στο συγκεκριμένο έργο, καθώς επίσης και στον ανισόπεδο κόμβο που θα συνδέσει τη Νέα Εθνική Οδό με το Δ.Δ. Πέλλας και τον αρχαιολογικό χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)